let go

ПЛАНЕТИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА: 9 – 15 АПРИЛ

В сряда, на 11 април, Венера и Марс, женската и мъжката енергия, сключват тригон. Този силно положителен аспект е като целувка между двамата космически любовници! Тъй като и двете планети се намират в земни знаци, докосването между тях повишава сигурността и стабилността в отношенията. Венера е в Телец, а Марс в Козирог – два зодиакални знака, свързани с планирането и изграждането на бъдещето. Създаването на солидна основа за взаимоотношенията с важните за вас хора може да ви помогне да се отпуснете и да се чувствате обичани. Ако има неясноти между вас и партньора, добре е да ги избистрите около сряда. Тъй като Марс дава кураж, а Венера е дипломатична и приятелски настроена, взаимодействието между тях осигурява честност и откритост по един сърдечен начин.

В неделя е последният ден от ретроградието на Меркурий. От 23 март планетата на общуването се движи назад през огнения Овен, което може да е довело до някои по-бурни недоразумения. Ако сте си изпуснали нервите върху хората около вас, спрете да се оправдавате. Разбира се, те може да са ви предизвикали и да са преминали някои граници. Но когато Меркурий коригира курса си и „димът от битката“ се разсее, намерете начин да се извините, ако е нужно.

let go

Това ретроградие може да ви е научило, че е най-добре да оставите определени ситуации в миналото. Ако сте готови да обърнете нова страница в личната си история, можете да се възползвате от новолунието в Овен, което се задава другия понеделник, на 16 април. То рестартира лунния цикъл през зодиака, носейки освежаваща перспектива, по всички въпроси. Но дотогава, използвайте последната седмица от ретроградието на Меркурий за активно разчистване, съвсем в духа на пролетта! Ако е нужно да се отдръпнете от хора или ситуации, които не ви се отразяват добре, за да пуснете миналото да си отиде, така да бъде! Или може би просто сложете тези отношения на пауза за известно време, докато изследвате смело новото.

Щастлива нова седмица на всички!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.