Венера

ПЛАНЕТИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА: 26 МАРТ – 1 АПРИЛ

Промяната може да се окаже единственото трайно нещо тази седмица. Особено около четвъртък, когато Венера (партньорствата, естетиката и парите) идва в съвпад с Уран, господаря на технологиите и иновациите. Ако сте зациклили, съберете екипа си за брейнсторминг, за да излезете от дупката. Динамичният свят, в който живеем изисква да сте в крак с времето и да не изоставате. Въпреки че това може да не се харесва на традиционалистите, технологиите ще продължат да се развиват с бясна скорост.

Такова е положението откакто Уран влезе в Овен през 2011 г. Тази седмица е последната от 8-те му срещи с Венера на територията на първия знак и същото ще се случи отново чак след 80 години! Ако още сте в каменната ера в технологично отношение, време е да преминете на следващото ниво, преди да сте изпаднали от играта. Софтуерните приложения стават все по-лесни за използване, както и по-красиви, което определено се харесва на Венера. Научете се да боравите с тях и ако е нужно, викнете подкрепления от ИТ отдела.

И като говорим за приложения, тези за запознанства ще вършат чудесна работа в идните дни. Ако сте сами, регистрирайте се в Tinder, поддържайки отворена нагласа – току-виж ви излязъл късметът. А ако сте във връзка, тази седмица е време за експерименти и нови забавления с половинката. Уговорете си ключова дума и вървете да си поиграете. 😉

is this love

В събота ще сте наясно с потенциала на важните за вас взаимоотношения, когато пълнолунието във Везни озари небето. Партньорствата, които са започнали около новолунието в същия знак на 19 октомври, сега могат да стигнат до важен определящ момент. Ще бъдете ли дългосрочно заедно? Да се наслаждавате на нечия компания е само част от уравнението. Доколко свързани помежду си и сигурни във връзката се чувствате? В крайна сметка, никой няма нужда от партньор, който просто да запълва мястото. Нито в любовта, нито в бизнеса. Разбира се, Везни е знак, който търси хармонията в отношенията, така че може да намерите компромис. При такова положение, използвайте двете седмици след пълнолунието, за да наблюдавате какво ще е развитието. И не забравяйте, че нещата не винаги се делят 50/50, за да има справедливост. Помислете как да поделите отговорностите, за да пасват на силните ви страни.

В неделя ситуацията става по-чувствена – Венера влиза в Телец, знака на петте сетива, където ще остане до 24 април включително. В този период ще бъдете по-любвеобвилни, наслаждавайки се на тактилните удоволствия – прегръдките, целувките и нежните докосвания. Освен това, в по-голяма степен ще цените сигурността на партньорството – както в любовта, така и в бизнеса. От материална гледна точка, този цикъл на Венера настройва хората на луксозна вълна и може да се окаже предизвикателство за банковата сметка. Добре е през следващите седмици да внимавате за бюджета си. И ако харчите големи суми, нека поне да бъдат за ценни предмети – ръчно изработени, високо качествени и с дългосрочна гаранция.

Щастлива седмица на всички!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.