Близнаци

ПЛАНЕТИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА: 23 – 29 АПРИЛ

Пролетните любовни трепети започват официално тази сряд, 25 април, когато пламенната Венера влиза в общителния знак Близнаци, предизвиквайки масово „пърхане на пеперуди в корема“ до 19 май. Този планетарен цикъл със сигурност ще донесе приятни закачки и флиртове. Време е да покажете най-добрите си комуникационни умения! И ако нямате нещо вълнуващо, за което да говорите, значи е назрял моментът да се обогатите в културно отношение. Четете интересни статии и книги, разглеждайте музейни експозиции и галерии, в които са представени актуални художници. Излизайте с приятели на концерти или лекции. След всичко това, темите за разговор сами ще дойдат. Ако сте необвързани, в този период именно социалните контакти и активности могат да ви срещнат с подходящ партньор.

Близнаци

За двойките, сладките приказки в леглото може да се окажат особено приятни с Венера в Близнаци. Но забавленията ще се случва в еднаква степен и извън спалнята. За да подхранвате връзката в дните до 19 май, запълнете общото време с кратки пътешествия или вечери навън с приятели. В тази си фаза Венера най-много обича общуването, а това означава не само приказване, но и слушане. Слушайте внимателно това, което казва партньорът ви, вместо да бързате да отговорите! Когато хората се чувстват чути, те се чувстват обичани.

В четвъртък, обаче, е добре да сте нащрек. Агресивният Марс и коварният Плутон се срещат в един и същи градус на Козирога. Няма нищо светло и ведро в този тет-а-тет (или топ секретна среща в задната стаичка). С двете планети в знака на целеустремеността и желанието за власт, нещата могат да загрубеят. Козирог управлява авторитетите и не са изключени конфликти за надмощие с тях или межу тях. Иначе казано, възможно е да се спречкате с шефа, с институции, с родителите си или с друга авторитетна фигура преди края на работната седмица. Или пък да станете свидетел на конфликт между две силни страни. Но от положителна гледна точка, не е изключено да наблюдавате някои наистина героични показвания на сила. Идеята на конфликтите сега е да доведат до трасформация на статуквото. Така че нищо чудно нещата да се случат на принципа „всяко зло – за добро“.

Успешна пролетна седмица на всички!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“, основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.