Домове в хороскопа

Къде ни попада слънчевото затъмнение?

На 15 февруари, със слънчевото затъмнение във Водолей, приключва коридорът между затъмненията, в който се намираме от 31 януари, когато беше пълнолунието в Лъв. Изминалият период беше идеален за пречистване и освобождаване от всичко старо и ненужно, чието време да напусне живота ни вече е дошло. Сега настъпва вододелът между старото и новото, време е да затворим една страница, за да отворим друга!

Слънчевото затъмнение винаги се случва на новолуние (съвпад между Слънцето и Луната) и засилва енергията на самата лунация. Това е чудесен момент за поставяне на ново начало и действията, които предприемаме сега могат да имат дългосрочен ефект върху живота ни. Знакът Водолей, в който е сегашното новолуние, управлява технологиите (в т.ч. компютрите и интернет), както и всички дейности, включващи много на брой хора. Можем да използваме момента за започване на нов онлайн проект или за активности в социалната сфера, които носят полза на по-голям обществен план. А защо не и за дейност, която обединява тези две направления! 😉

Но освен че слънчевото затъмнение има общ ефект върху всички нас, за всеки човек то има и лично значение, в зависимост от дома, в който попада в рождения му хороскоп. Този дом дава идея в коя сфера на живота ще бъде насочено вниманието на човека през следващите 6 месеца. За да разберете къде се случва супер лунацията за вас, следвайте тази инструкция:

КАК ДА РАЗБЕРЕМ В КОЙ ДОМ НИ ПОПАДА СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ?

Нужно е да си изчертаете собствена рождена карта, като можете да използвате www.astro.com , следвайки долните 4 стъпки:
1. От падащото меню Free Horoscopes (най-горе на страницата) избирате Extended Chart Selection (най-вдясно, в последната група в менюто);
2. Логвате се като гост и въвеждате астро данните си;
3. На Methods, от падащото меню Chart type избирате карта “Natal chart and transits*” (под синия надпис Transits). По-долу на Options въвеждате датата на слънчевото затъмнение, 15 февруари 2018 (ако правите картата в друг ден). После натискате големия син бутон! 🙂
4. По външната страна на графиката гледайте малките зелени символи на планетите и потърсете Слънцето – кръг с точка в средата. Вижте в кой дом от картата попада (номерата на домовете са изписани в центъра).

След това прочетете описанието на дома от графиката тук:

 

И наблюдавайте през следващите 6 месеца какви промени и раздвижвания ще настъпят за вас в тази житейска сфера.

Приятно астро забавление!
Мими 🙂

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“, основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на office@astroacademy.bg
А за да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими тук: http://facebook.us9.list-manage.com/subscribe?u=262941daee298bdaa24ea3ad5&id=642010ebc9

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *