Първата практична книга-учебник в България за това да разтълкуваш хороскопа си

Какво получаваш в книгата:

Разбери за какво си роден/а и какво казват звездите!

От 24,99 лв. само 19,99 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Астрологията е наистина древна наука и датира още от зората на човечеството. Археолозите са открили пещерни рисунки, бивни на мамути и кости, на които са изобразени фазите на Луната. А картите на звездите са съществували много преди картите на Земята.

Човечеството винаги е било изправено пред страха от неизвестното и промяната. Наблюденията над природните цикли, движението на звездите и 7-те видими планети са се превърнали в първия ориентир за хората относно това, което предстои.

Повече информация за автора на книгата:

Мими Дончева е магистър по Психология на здравето, сертифициран йога инструктор и астролог. Основател и собственик е на онлайн йога студиото “Home Yoga“, на “Home Yoga Academy” – онлайн академия за балансиран живот и на фондация “За повече здраве и щастие”.

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Автор е на множество публикации в списанията “Om Yoga & Lifestyle” и “Йога за всички”.

Астрология е изчувала към Съюз на астролозите “Иван Станчев”. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология.

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Снимки от обучения с Мими Дончева:

Какво получаваш в книгата:

От 24,99 лв. само 19,99 лв.

Цената се вдига след:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Запиши се за нашия бюлетин и

Вземи безплатно

наръчник "ЙОГА У ДОМА В 5 ЛЕСНИ СТЪПКИ"