Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Звездите ти го говорят: Астро прогноза за 2019 г.

януари 18, 2019 @ 18:30 - 20:00

звездите

Вълнуваш ли се какво вещаят звездите за тази година? В петък вечер, в център Мандала ще получиш отговора на този въпрос от Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор. От нея ще научиш:

⭐️Кога ще има ретроградни планети през 2019? Какво е добре да избягваш и какво да правиш по време на съответните периоди?
⭐️Кога ще има слънчеви и лунни затъмнения? Какво означават те? И как да разбереш къде въздействат в твоята собствена астро карта?
⭐️Какви са транзитите на бавно подвижните планети през тази година? И какво можеш да очакваш от тях?

Планирай годината си мъдро, според звездите! Включи се в беседата и разбери как да бъдеш в синхрон с планетните цикли през 2019-та!

КОГА: 18 януари, 18:30 – 20:00 ч.

КЪДЕ: София, център Мандала, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

ЦЕНА: 13 лв.
Карти Мултиспорт важат.

ЗА МИМИ ДОНЧЕВА:
Мими Дончева е сертифициран астролог и йога инструктор, създател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg. Изучавала е астрология към Съюз на астролозите „И. Станчев“. Автор е на лекционната поредица „Астро приключение“ и води курсове по астрология за начинаещи. Организира събития в сферата на личностното развитие, които срещат мъдростта на астрологията с йога, психологията и стари ритуални практики.
Мими е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които специализации в различни направления на йога, курсове по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И следва магистратура „Психология на здравето“ в СУ. Редовен автор е в списанията „Йога за всички“ и „Om Yoga & Lifestyle“.

Детайли

Дата:
януари 18, 2019
Час:
18:30 - 20:00