Първата йога програма за баланс на всички чакри

Silhouette of a female with chakra in yoga pose against starry night sky

Запознай се подробно с чакрите, за да разбереш как да работиш с тях в ежедневието си – чрез йога и цяла палитра от холистични подходи, като ароматерапия, кристалотерапия, звуколечение и още!

Чакрите са трансформатори на енергия, които правят връзката между тялото и съзнанието ти. Същевременно, те служат като средство за комуникация с околната ти среда – поглъщат и излъчват информация. Всяка чакра отговаря за конкретни части от тялото, за определени мисловни нагласи и емоции.

Дисбалансът в даден енергиен център на физически план се проявява като болест, а на фин план – като емоционални и ментални блокажи, които спъват развитието ти. И обратното – когато системата е в баланс, можеш да имаш естествено здраве, щастие и успех.

Какво получаваш, след като се включиш в програмата:

✅ Какво представляват чакрите и къде се намират?

✅ От какво се определя степента им на активност?

✅ Какви са признаците за баланс / дисбаланс?

✅ Какви са методите за диагностика на чакрите?

✅ Какви техники от йога да прилагаш за всяка чакра?

✅ Как да балансираш чакрите с помощта на различни холистични подходи, като ароматерапия, кристалотерапия, звуколечение, рейки, цветотерапия, билки и др.?

✅ 7-те закона на реалността, свързани с чакрите!

✅ Допълнителни ресурси за задълбочаване по темата за чакрите!

Основна информация за програмата:

📌 5 модула

📌 Общо 31 видеа

📌 90-минутна йога практика за баланс на всички чакри

📌 Медитация за пречистване и зареждане на чакрите

📌 Медитация за пречистване на аурата

📌 Възможност да задаваш въпроси по учебния материал в платформата на курса

Повече информация за водещия на програмата:

Мими Дончева е магистър по Психология на здравето, сертифициран йога инструктор и астролог. Основател и собственик е на онлайн йога студиото “Home Yoga“, на “Home Yoga Academy” – онлайн академия за балансиран живот и на фондация “За повече здраве и щастие”.

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Автор е на множество публикации в списанията “Om Yoga & Lifestyle” и “Йога за всички”.

Астрология е изчувала към Съюз на астролозите “Иван Станчев”. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология.

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Снимки от обучения с Мими Дончева:

Програма по модули:

Запиши се за нашия бюлетин и

Вземи безплатно

наръчник "ЙОГА У ДОМА В 5 ЛЕСНИ СТЪПКИ"