Запиши час за лична астро консултация с Мими Дончева или подари хороскоп на друг човек!

За изготвянето на твоя хороскоп са нужни дата, място и час на раждане (точен, доколкото е възможно) – тези данни се предоставят предварително, при записването на час за среща.

Ако искаш да подариш хороскоп на друг човек с ваучер, не е нужно да знаеш неговите астро данни – те ще бъдат уточнени когато получателят се свърже с Мими, за да запише своя час за консултация.

 

 

Всички консултации се провеждат онлайн, в делничните дни от 9:00 до 17:00 ч. 

 

Видове хороскопи:

  • Пълен хороскоп: Първата част от консултацията представлява преглед на рождената карта. Информацията от нея важи за цял живот и покрива всички житейски сфери. Дава напътствия за посоката на съдбата и целите, които човек трябва да постигне. Втората част от хороскопа е прогноза за предстоящото, която обхваща следващите около 5 години. Aстро консултацията е с продължителност 2 часа, под формата на разговор. Включва пълен аудио запис, за да разполагаш с цялата информация, тъй като е доста по обем. След срещата получаваш по мейл линк за сваляне на записа + писмено инфо за твоите основни житейски уроци.

Цена: 120 лв.

 

  • Прогностичен хороскоп: Обхваща само предстоящото – тенденции за периода, в който си в момента, както и за периодите, през които ще преминеш през следващите няколко години. Включва инфо за астрологичната година, в която си и която ти предстои, плюс тълкувание за разположението на планетите в момента спрямо рождената ти карта. Разговорът е с продължителност 1 час. И включва пълен аудио запис, който ще получиш с линк за изтегляне след срещата.

Цена: 60 лв.

 

Заплащането на заявена консултация (или ваучер) става преди срещата, по банков път на:

Хоум Йога ЕООД
Уникредит Булбанк
IBAN: BG80UNCR70001522547975
BIC: UNCRBGSF
Основание: астро консултация

За записване на час или издаване на ваучер, пиши на office@homeyoga.bg!

Запиши се за нашия бюлетин и

Вземи безплатно

наръчник "ЙОГА У ДОМА В 5 ЛЕСНИ СТЪПКИ"