Запиши час за лична астро консултация с Мими Дончева или подари хороскоп на друг човек!

Описаните консултации са подходящи за хора над 18 г. Не се приемат заявки за хороскопи на бебета и деца.

За изготвянето на твоя личен хороскоп са нужни дата, място и час на раждане (точен, доколкото е възможно) – тези данни се предоставят предварително, при записването на час за среща.

Ако желаеш да подариш хороскоп на друг човек с ваучер, не е нужно да знаеш неговите астро данни – те ще бъдат уточнени когато получателят записва своя час за консултация.

 

 

Всички консултации се провеждат онлайн, под формата на разговор, в делничните дни от 9:00 до 17:00 ч.

Всички консултации включват аудио запис, за да разполагаш с пълната информация от разговора.

 

ВИДОВЕ ХОРОСКОПИ:

  • Пълен хороскоп: Включва подробен преглед на рождената карта, както и прогноза за близките години. Информацията от рождената карта важи за цял живот и покрива всички житейски сфери. Дава напътствия за посоката на съдбата и целите, които човек трябва да постигне. Прогнозата обхваща текущата лична година на човека и общите тенденции за няколко години напред. Освен аудио запис, тази консултация включва писмена информация за основните житейски уроци, заложени в рождената карта.

Времетраене: 2 часа

Цена: 160 лв.

 

  • Прогностичен хороскоп: Обхваща само предстоящото – тенденции за периода, в който си в момента, както и за периодите, през които ще преминеш през следващите няколко години. Включва инфо за астрологичната година, в която си и която ти предстои, плюс тълкувание за разположението на планетите в момента спрямо рождената ти карта.

Времетраене: 1 час

Цена: 80 лв.

 

  • Партньорски хороскоп (синастрия): Разглежда какво е взаимодействието между двама души, независимо дали става дума за брачни или бизнес партньори, за приятели или роднини. Синастрията дава представа доколко хармонични са отношенията, какви са предизвикателствата в тях и как могат да бъдат отработени. За изготвянето на такъв хороскоп е необходимо да знаеш както своите астро данни, така и тези на другия човек (дата, час и място на раждане).

Времетраене: 1 час

Цена: 100 лв.

 

  • Избор на дата за събитие: Ако ти предстои да насрочиш дата за сватба, стартиране на бизнес, откриване на търговски обект, секцио или друго важно житейско събитие, тази консултация е за теб. Астрологията може да даде чудесни ориентири кога е най-благопритно да планираш съответното събитие, за да бъде резултатът от него максимално успешен и удовлетворяващ.

Времетраене: 30 мин.

Цена: 50 лв.

 

Заплащането на заявена консултация (или ваучер) се извършва след потвърждение за записан час (или уточнени детайли за издаване на ваучера) и преди срещата. Можеш да заплатиш твоята консултация по следните два начина:

  • По банков път на:

Хоум Йога ЕООД
Уникредит Булбанк
IBAN: BG80UNCR70001522547975
BIC: UNCRBGSF
Основание: астро консултация

  • През PayPal, към потребителски мейл office@homeyoga.bg

За записване на час или издаване на ваучер, пиши на office@homeyoga.bg!

Запиши се за нашия бюлетин и

Вземи безплатно

наръчник "ЙОГА У ДОМА В 5 ЛЕСНИ СТЪПКИ"