9-15 СЕПТЕМВРИ: КОЛКО Е ТВЪРДЕ МНОГО?

Колко е твърде много? Отговорът става леко неизвестен тази седмица, докато планетите правят няколко аспекта, размиващи способността ни да отсъждаме ясно.

Слънце в опозиция с Нептун

Във вторник Слънцето застава в ежегодната си опозиция спрямо Нептун, господаря на илюзиите. Като в мъгла, ще можем да виждаме само онова, което е непосредствено пред нас, губейки поглед за всичко останало. Но плюсът на този транзит е, че ни помага да се фокусираме повече върху себе си и настоящия момент. Добре е да се настроим на интроспективна вълна и да обърнем внимание какво се случва вътре в душата ни. Не е изключено да получим ценно прозрение или нов прилив на вдъхновение.

Марс в квадрат с Юпитер

В сряда Марс и Юпитер се спречкват в напрегнат аспект, при който импулсивността ще води до неприятности. Усещането за този транзит е сякаш не можем да направим нищо, за да попречим на себе си или на другите да извършат необмислени действия. Но тук важи правилото “предупреденият е наполовина спасен” – помислете как да заложите “предпазна мрежа” предварително. Иначе ще прекарате остатъка от седмицата в поправяне на щети. Марс е в Дева, а Юпитер – в Стрелец. Ако намерим начин да балансираме между детайлното планиране и визионерството, можем в крайна сметка да получим добри резултати.

Пълнолуние в Риби и Марс в опозиция с Нептун

пълнолуние в Риби

Рано сутринта в събота (07:32 ч.) се случва тазгодишното пълнолуние в Риби. Тези лунни лъчи, осветяващи знака на въображението и духовните преживявания, ни помагат да придадем форма на мечтите и копнежите си. Да се свържем с най-дълбоките си желания, които проблясват в недрата на подсъзнанието ни. Но за да се докоснем до тях, необходимо е да се отворим към нови преживявания, сваляйки ограниченията, които сами сме поставили пред себе си. Това може да доведе до големи размествания и промени в живота ни.

Важно е, обаче, да не изключваме напълно здрави си разум, романтизирайки нещата до степен на самозаблуда. В същия ден Марс ще застане в опозиция с Нептун (управителя на Риби), загатвайки, че импулсивните действия, базирани единствено на интуицията, крият риск. Риби е последният знак в зодиака, който ни помага да видим какво е онова, което вече не ни служи, дърпа ни назад и е време да си отиде от живота ни. При такава лунация можем да кажем “сбогом” на токсичните връзки и енергийните вампири. И “здравей” на всичко, което е добро, истинско и красиво!

Венера и Меркурий влизат във Везни

В потвърждение на последното, в неделя Венера, планетата на красотата и любовта, влиза в собствения си знак Везни. В допълнение, Меркурий се присъединява към нея в същия ден. През следващите три седмици настъпва време за мир, любов и хармония. Везни управлява партньорствата – както личните, така и в бизнеса. На преден план излизат сътрудничеството и насладата от общуването. Освен това, Венера ни настройва на хедонистична вълна – всичко изискано, луксозно и приятно ще ни привлича неудържимо. Важно е само да следим разходите си, защото с посочените две планети във Везни парите могат да се изплъзват между пръстите ни.

Успешна нова седмица на всички!

Мими 🙂

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

NB! Лични консултации ще се провеждат до 1 ноември 2019 г. След тази дата предстои прекъсване в консултантската ми дейност за период от 1 година. Запишете своя час сега!

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.