розова мъгла

8-14 АПРИЛ: РОЗОВА МЪГЛА

Положението тази седмица става от розово, по-розово! В четвъртък романтичната Венера прави съвпад с мечтателния Нептун в Риби, покривайки всичко с розова мъгла.

розова мъгла

Тази космическа връзка се случва веднъж годишно, спирайки реалността на пауза. Внезапно красотата и възможностите започват да се появяват на места или у хора, където никога не сте ги забелязвали преди. Любовта ще е във въздуха в дните малко преди и малко след съвпада. Може би точно от това космическо побутване имате нужда, за да съзрете половинката си. Но се пазете от идеализиране – рискът на Нептун и Риби. Перфектни хора няма. Въпросът е можете ли да живеете с минусите на другия или не?

Ако сте творчески личности, тази седмица разчистете календара си от изтощаващи задължения. И запазете четвъртъка за среща с музата – има голяма вероятност да получите вдъхновение свише!

На фона на горното, в сряда Юпитер става ретрограден и ще се движи назад през собствения си знак Стрелец, до 10 август включително. Най-малкото общо кратно между обратния ход на планетата на истината и съвпада на Венера и Нептун е да сте нащрек за лъжи и илюзии. Както такива, които ви поднасят, така и такива, които вие сервирате на другите. Украсяването на историите може да ви изиграе лоша шега тази седмица или през следващите 4 месеца.

Юпитер се движи в Стрелец от 9 ноември 2018, давайки ни зелена светлина, за да рискуваме повече, да излизаме извън зоната си на комфорт и да гледаме на живота по-оптимистично. А обръщането на хода му тази седмица ни предоставя възможност за ретроспекция и оценка на онова, какво сме постигнали през последните 5 месеца. Не е изключено да сме се надценили и да сме дали твърде големи обещания, които ни е трудно да изпълним. Но както е казал Уинстън Чърчил, зодия Стрелец, “Ако минаваш през ада, продължавай да вървиш.” Желателно е да направим оценка на досегашните си действия, за да видим какво да подобрим. Може да потърсим външна подкрепа. Както и да се ориентираме към придобиване на още знания и компетенции.

Още в петък може да ни споходят първи прозрения, свързани с ретроградието на Юпитер. Тогава планетата на истината ще сключи напрегнат аспект (квадрат) с планетата на ума, Меркурий, разкривайки пропуски в стратегията ни. Може би сме сложили каруцата преди коня. Или сме направили твърде смело предположение. Това, което ще открием може да има доста смиряваш и принизяващ ефект. Важно е да сме готови да поемем отговорност за грешката си и да запазим чувството си за хумор в ситуацията. Както и да си подбираме много внимателно думите – в такъв астрологичен момент е твърде възможно да обидим някого, без да осъзнаваме.

Желая ви успешно излизане от розовата мъгла!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.