7-13 ОКТОMВРИ: ВЕНЕРА ВЛИЗА В СКОРПИОН

Сатурн в квадрат със Слънцето

Този вторник Сатурн в Козирог прави напрегнат аспект (квадрат) със Слънцето във Везни. Централното светило е в знака, който ни дава обективност, помагайки ни да видим различните гледни точки в една ситуация. Но квадратът с планетата на строгостта и реда изисква от нас да вземем страна и да заявим по-ясно позицията си. В близките дни може да сме изправени пред трудно решение: да изоставим “стадния инстинкт”, отстоявайки собствените си интереси или да жертваме себе си в името на отбора. Няма средно положение и всеки сам трябва да прецени кое е по-важно според ситуацията.

Венера влиза в Скорпион

Венера влиза в Скорпион

В сряда планетата на любовта се прехвърля на територията на страстния Скорпион, където ще се движи до 1 ноември включително. Това е един от най-прелъстителните и горещи цикли на Венера, който обаче изисква дискретност. Сега е моментът да си поиграем на “50 нюанса сиво”, но онова, което се случва в спалнята, не бива да напуска пределите й. През следващите три седмици способността да пазим тайни ще е ключова. И то не само в личен план, но и в служебен. Желателно е да се спазва политиката за конфиденциалност, за да избегнем неприятности.

Въобще, да будим доверие у другите и да не предизвикваме излишни драми ще бъде решаващо. Ако сме във връзка, точно сега не е разумно да създаваме поводи за ревност – няма да завършат добре. Но ако сме в редиците на свободните, нека не изпадаме в прекалена потайност. В случай че имаме интерес към някого, добре е да му оставим ясни индикации. Премерената игра “на котка и мишка” може да се окаже особено приятна!

Желая ви успешен баланс по тънката червена линия в отношенията тази седмица!

Мими 🙂

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

NB! Лични консултации ще се провеждат до 1 ноември 2019 г. След тази дата предстои прекъсване в консултантската ми дейност за период от 1 година. Запишете своя час сега!

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.