7-13 ОКТОMВРИ: ВЕНЕРА ВЛИЗА В СКОРПИОН

Сатурн в квадрат със Слънцето

Този вторник Сатурн в Козирог прави напрегнат аспект (квадрат) със Слънцето във Везни. Централното светило е в знака, който ни дава обективност, помагайки ни да видим различните гледни точки в една ситуация. Но квадратът с планетата на строгостта и реда изисква от нас да вземем страна и да заявим по-ясно позицията си. В близките дни може да сме изправени пред трудно решение: да изоставим “стадния инстинкт”, отстоявайки собствените си интереси или да жертваме себе си в името на отбора. Няма средно положение и всеки сам трябва да прецени кое е по-важно според ситуацията.

Венера влиза в Скорпион

Венера влиза в Скорпион

В сряда планетата на любовта се прехвърля на територията на страстния Скорпион, където ще се движи до 1 ноември включително. Това е един от най-прелъстителните и горещи цикли на Венера, който обаче изисква дискретност. Сега е моментът да си поиграем на “50 нюанса сиво”, но онова, което се случва в спалнята, не бива да напуска пределите й. През следващите три седмици способността да пазим тайни ще е ключова. И то не само в личен план, но и в служебен. Желателно е да се спазва политиката за конфиденциалност, за да избегнем неприятности.

Въобще, да будим доверие у другите и да не предизвикваме излишни драми ще бъде решаващо. Ако сме във връзка, точно сега не е разумно да създаваме поводи за ревност – няма да завършат добре. Но ако сме в редиците на свободните, нека не изпадаме в прекалена потайност. В случай че имаме интерес към някого, добре е да му оставим ясни индикации. Премерената игра “на котка и мишка” може да се окаже особено приятна!

Желая ви успешен баланс по тънката червена линия в отношенията тази седмица!

Мими 🙂

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

NB! Лични консултации ще се провеждат до 1 ноември 2019 г. След тази дата предстои прекъсване в консултантската ми дейност за период от 1 година. Запишете своя час сега!

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.