Слънцето

7 – 13 МАЙ: Действието се върти около Слънцето

Тези дни действието се върти около Слънцето в Телец, което ще влезе в танц с две от по-бавно подвижните планети. В сряда светилото ще направи опозиция (напрегнат аспект) към Юпитер, който отговаря за експанзията и пребивава в момента в Скорпион. Около средата на седмицата може да ни е трудно да намерим границата в нещата, които правим. Ще сме склонни да прекаляваме, което може да се изрази като прекомерно харчене, крайно отдаване на удоволствия или липса на такт. Прекрачвайки границите, не е изключено да настъпим нечие его и това да създаде напрежение в отношенията ни с другите. Дори да сме прави за онова, което казваме, начинът, по който поднасяме информацията в момента е твърде назидателен. И ако не можем да си мерим приказките или да си премълчим, добре е да сме готови да си понесем последствията.

Слънцето

През уикенда небесата ни дават шанс да поработим върху себе си, с цел да израстнем като личности. В събота Слънцето сключва тригон (положителен аспект) с алхимичния Плутон. Този транзит действа като гигантска светкавица върху душите ни и може да освети заровени копнежи, подсъзнателни нужди или дори манипулативано поведение от наша страна. Осъзнатостта е първата крачка към промяната. Плутон е планетата на вътрешната трансформация и докосването със Слънцето ни помага да забележим собствените си слабости и грешки, за да можем да ги отстраним. Добре е да се вгледаме в себе си и да установим какво ни мотивира, какво искаме да постигнем и какво е нужно да коригираме, за да вървят нещата по-гладко. След като решим от какви промени имаме нужда, важно е да ги направим. Това ще ни донесе истинско удовлетворение.

Успешна майска седмица на всички!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“, основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.