Меркурий в Телец

6-12 МАЙ: МЕРКУРИЙ ВЛИЗА В ТЕЛЕЦ

Вдигнете поглед от екрана на телефона си и вижте красотата на света около себе си! Този вторник Меркурий, планетата на ума, се прехвърля на територията на Телец, знака на петте сетива и природата. До 21 май включително, времето прекарано навън и чувствените удоволствия ще внасят доза вълшебство в дните ви.
Меркурий в Телец
Но отново във вторник може да ви се наложи да погледнете действителността в очите, докато импулсивната и романтична Венера в Овен сключва напрегнат аспект (квадрат) със строгия и прагматичен Сатурн в Козирог. Поемали ли сте наскоро твърде голям риск? Ако не сте се погрижили достатъчно да предпазите себе, сега може да понесете някой друг удар от Сатурн, който сякаш забива карфица в балона ви. Въпреки че никога не е забавно да учите по трудния начин, уверете се, че наистина сте си взели урока! И не се самобичувайте – безгрешни хора няма. Понякога просто трябва да се провалите, за да ускорите израстването си.

В петък Венера отново се връща в хедонистичния си режим, образувайки хармоничен аспект (тригон) с щедрия Юпитер в Стрелец. Докосването между тези две планети на щастието превръща в празник всички форми на любов. Направете нещо специално, с което да покажете топлите си чувства на важните за вас хора. И ако има отношения за изясняване, използвайте благотворното въздействие на дипломатична Венера и откровения Юпитер, за да изразите по ясен и същевременно мек начин своите чувства.

С Луна в Лъв, уикендът се очертава подходящ за занимания с деца или творчество. А защо не и двете едновременно! Планирайте игри и забавления с малките, включващи рисуване, пеене или танци. Или пък домашно театрално представление – усмивките и радостта са гарантирани!

Щастливи майски дни на всички!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.