Меркурий в Телец

6-12 МАЙ: МЕРКУРИЙ ВЛИЗА В ТЕЛЕЦ

Вдигнете поглед от екрана на телефона си и вижте красотата на света около себе си! Този вторник Меркурий, планетата на ума, се прехвърля на територията на Телец, знака на петте сетива и природата. До 21 май включително, времето прекарано навън и чувствените удоволствия ще внасят доза вълшебство в дните ви.
Меркурий в Телец
Но отново във вторник може да ви се наложи да погледнете действителността в очите, докато импулсивната и романтична Венера в Овен сключва напрегнат аспект (квадрат) със строгия и прагматичен Сатурн в Козирог. Поемали ли сте наскоро твърде голям риск? Ако не сте се погрижили достатъчно да предпазите себе, сега може да понесете някой друг удар от Сатурн, който сякаш забива карфица в балона ви. Въпреки че никога не е забавно да учите по трудния начин, уверете се, че наистина сте си взели урока! И не се самобичувайте – безгрешни хора няма. Понякога просто трябва да се провалите, за да ускорите израстването си.

В петък Венера отново се връща в хедонистичния си режим, образувайки хармоничен аспект (тригон) с щедрия Юпитер в Стрелец. Докосването между тези две планети на щастието превръща в празник всички форми на любов. Направете нещо специално, с което да покажете топлите си чувства на важните за вас хора. И ако има отношения за изясняване, използвайте благотворното въздействие на дипломатична Венера и откровения Юпитер, за да изразите по ясен и същевременно мек начин своите чувства.

С Луна в Лъв, уикендът се очертава подходящ за занимания с деца или творчество. А защо не и двете едновременно! Планирайте игри и забавления с малките, включващи рисуване, пеене или танци. Или пък домашно театрално представление – усмивките и радостта са гарантирани!

Щастливи майски дни на всички!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *