любов

6-12 АВГУСТ: ЛЮБОВ И ОЩЕ НЕЩО

Този вторник Венера влиза във Везни – нека балоните във формата на сърце да полетят във въздуха сега! До 9 септември включително планетата на любовта ще се движи през собствения си знак, правейки летните сърдечни трепети особено сладки. Ще гледаме на света през малко по-розови очила – фразата “love is in the air” става валидна с пълна сила. Двойките ще се наслаждават на повече романтични моменти. А свободните имат шанс да срещнат своята сродна душа. Особено около средата на седмицата, когато космическите любовници Марс и Венера се докосват чрез тригон (силно положителен аспект). Нека просто да се насладим на преживяванията си, без да мислим дългосрочно точно сега. Времето за равносметки ще дойде през октомври, когато Венера ще стане ретроградна, за да провери устойчивостта на връзките.

любов

Докато се движи във Везни, Венера като цяло ни дава слабост към сладката страна на живота – изтънчената кулинария, луксозните стоки, изкуството и всичко, свързано с красотата и естетиката. Важно е в този период да не се поддаваме на необмислени харчове. Ако следваме хедонистичния импулс, парите направо ще излитат между пръстите ни. Но има и още една голяма причина – Уран, който сега се движи в Телец, в сряда влиза в ежегодната си ретроградна фаза. За тази планета важи фразата „очаквай неочакваното“. Докато се намира в знака на парите, добре е да вземем предпазни мерки, за да не се окажем на нула.

В събота е последното от трите затъмнения за това лято – частично слънчево в Лъв, което настъпва през деня в 12:57 ч. То е и последното такова събитие по оста Лъв-Водолей, която започна през февруари 2017. Ако оттогава насам здраво сме работили, за да култивираме лидерските си качества и способността да бъдем център на вниманието, или сме взимали важни уроци в любовта, това затъмнение ще разкрие следващите стъпки по пътя ни. Важно е да положим усилия в желаната от нас посока до съответстващото пълно лунно затъмнение в Лъв, което ще се случи на 21 януари.

Слънчевото затъмнение винаги протича на новолуние, увеличавайки значително силата на този момент за посяване на намерения. А 6 месеца по-късно, на пълнолунието в същия знак, можем да берем плодовете от усилията си. Така работи законът за причината и следствието – каквото си посял това ще пожънеш. А планетите ни помагат да разберем кога е моментът за всяка от тези дейности.

Вълшебна августовка седмица на всички!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.