мислите

4-10 МАРТ: ВГЛЕДАЙTE СЕ В МИСЛИТЕ СИ

Направете бекъп на компютъра си, сменете важните пароли и бързо подайте документите, чийто краен срок наближава! Този вторник започва първата ретроградна фаза на Меркурий за 2019-та.

Планетата на комуникациите ще се движи назад през Риби до 28 март. На територията на знака на илюзиите, нещата няма да бъдат такива, каквито изглеждат. Не приемайте нищо за чиста монета, дори одобрението и положителните реакции на хората. Ще бъде трудно да получите откровен отговор за каквото и да е.

Погледнете на март месец като на период за тестване на вярата ви. Там, където Риби е намесен, едно нещо е сигурно  – каквото е писано, това ще се случи. Като допълнителен акцент върху тази идея, в 18:30 ч. в сряда настъпва новолунието в същия знак. Да се оставите в божиите ръце и да наблюдавате какво се случва вътре във вас – това са двете ви основни задачи през следващите дни.

За втората задача подсказва и ретроградният Меркурий, който изисква обръщане навътре към себе си с цел себеанализ и равносметка. Време е да се превърнете в свой страничен наблюдател. Обърнете внимание на реакциите си към ситуциите и хората, и на вътрешния монолог, който върви в съзнанието ви. Съчинявате ли си неприятни истории за това какво мислят другите? Мрънкате ли наум като глезено дете за маловажни неща? За какво размишлявате най-дълго и струва ли си? Просто наблюдавайте мислите и емоциите си, без да ги променяте. Те не са добри или лоши, правилни или грешни, те просто “са”. Точно в това вълшебно състояние на себеосъзнаване може да достигнете до важни прозрения.

мислите

В четвъртък настъпва друго важно небесно събитие. Уран, планетата на иновациите и обратите, трайно напуска знака Овен, след близо 8-годишна разходка през него. И се прехвърли на територията на Телец, където ще остане чак до 26 април 2026 г. В първия земен знак, активистки настроената планета ще настоява да обърнем внимание на климатичните промени и себеразрушителната екологична посока, която е поело човечеството. Може би ще спасим планетата в крайна сметка! Уран отговаря за технологичните подобрения, така че през следващите години е възможно да доживеем въвеждането на по-чисти източници на енергия. Телец е и знакът на парите, а Уран е дигиталната планета – можем да очакваме също нарастване на безкасовите плащания и значими промени в сферата на финансите. Предстои ни да живеем в интересни времена.

Успешна нова седмица на всички!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.