страсти

4-10 юни: Горещи страсти, интриги и илюзии

Горещи страсти и интриги – това витае във въздуха тази седмица чрез танца на планетите. Действието започва във вторник, 5 юни, когато съблазнителният манипулатор Плутон в Козирог застава в опозиция с Венера в Рак. Въпреки че атмосферата ще бъде заредена със сексуално напрежение, сигналите и мотивите на отсрещната страна могат да се окажат по-трудни за разчитане от йероглифите. „Пада ли си по мен … или си въобразявам? Или вече има връзка с друг човек?“ – това ще са въпросите в главите на мнозина. Не пропускайте да си направите проучването, преди да направите ход. И ако се окаже, че имате достойно другарче за игра, използвайте елемента на изненадата в своя полза. Опозицията „Венера-Плутон“ увеличава физическото привличане, а за разгарянето на страстите няма нищо по-добро от играта на котка и мишка. Стига да не бягате твърде бързо – не бъдете прекалено мистериозни и дръпнати, за да не преминете границата, в която отсрещата страна губи интерес.

страсти

Случаващата се опозицията има отношение и към материалната страна на живота – Венера е планетата на парите, а Плутон управлява крупните финанси. Тази седмица добре премерените финансови ходове биха могли да излязат печеливши, стига да са изгодни и за двете страни. И стига да сте направили задълбочена предварителна проверка на потенциалните си бизнес партньори. С Плутон в Козирог, отличното предложение може да се окаже кофти сделка, ако не сте прочели внимателно дребния шрифт. Пазете се от акули, маскирани като нежни русалки! Както и от борби за власт в професионалната сфера. Поемането по преки пътища или опитите за подкопаване на конкуренцията могат да доведат до сериозна ответна реакция.

В сряда Луната ще бъде в Риби, което ще направи още по-трудно разграничаването на миража от истината. Ако сте склонни да губите връзка с реалността, свържете се отново със земята и тялото си, като се храните съзнателно и здравословно, отидете на разходка или се спрете на физическа активност под управлението на Риби – йога, плуване или танци. А ако сте в другия край на спектъра – супер практични и лишени от творчество – тогава използвайте тези лунни лъчи, за да се свържете с духовната и мистична страна на живота.

Направете си списък благодарности – огледайте се наоколо и обърнете внимание на всички малки чудеса, които сте приели за даденост. Забелязвайки тези неща, променяте настройката си и започвате да привличате към себе си повече щастливи обстоятелста и блаженство. Но ако по-скоро виждате ситуации, които не са в унисон с добруването ви, тогава в средата на седмицата поставете граници между себе си и енергийните вампири или да започнете да планирате път за измъкване от токсичната среда, в която сте попаднали.

В четвъртък, Слънцето, планетата на егото, в Близнаци сключва напрегнат аспект (квадратура) с отнесения Нептун – възможно е да преживеете заблуда за величие. Освен да се разхождате наоколо като император, бихте могли да попаднете в ролята на спасител, рицар или „единственият“ човек, който разбира някаква измъчена душа. Или може да се окажете във властта на харизматичен гуру, подкопаващ самочувствието ви. Бъдете нащрек за подобно движение по наклонена плоскост, което може да ви отведе до бездънната яма на зависимост към някого. Но имайки едно наум за тази квадратура, можете да намерите и целебна страна в нея. Нептун управлява подсъзнанието, а Слънцето – себеизразяването. През втората половина на седмицата бихте могли да намерите сили да говорите за най-дълбокия си страх или да преоткриете светлината, която сте погребали дълбоко в себе си!

Лека юнска седмица на всички!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“, основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.