извън рамките

4-10 ФЕВРУАРИ: ДА МИСЛИМ ИЗВЪН РАМКИТЕ

Отново е време за желания! Седмицата започна с новолуние в идеалистичния и социално ориентиран Водолей, който ни приканва да визуализираме бъдещето си. Това е знакът на иновациите и нестандартните решения. Време е да мислим извън рамките на общоприетото и да експериментираме. Точно както Едисън е минал през хиляди неуспешни опити докато открие електрическата крушка (електричеството е водолейско), нека мислим алтернативно, без да се обезсърчаваме от несполуки. Ако новолунието в Козирог ни помогна да начертаем плановете за мечтите си, то новолунието във Водолей ги издига на по-високо равнище. Водолей управлява нововъведенията, групите и дейностите в името на общото благо. Как можем да обединим усилията си с другите в съвместна кауза?  Никой не постига успеха сам в крайна сметка. Сега е моментът да потърсим съмишленици за своите проекти.

извън рамките

Освен това, Водолей управлява всички дейности в IT сферата. Следващите дни са силни за разработване на дигитални продукти и онлайн бизнеси. А на 15 август, когато е съответстващото пълнолуние във Водолей, ще можем да берем плодове от семената, които посяваме сега.

Новолунието във Водолей бележи и Китайската нова година. Влизаме в годината на земното прасе. Прасето е умно, приятелски настроено и обича насладите. В такава година можем да се забавляваме повече, но важно е да избягваме “свинщините”. На дневен ред е въпросът “Кого наричам приятел?”. Може да направим преоценка на кръга си, отсявайки хората, с които не ни свързва искрена топлота.

Междувременно, отново в понеделник, Венера стартира разходката си през Козирог. Това не е нито романтична, нито естетична територия за планетата на любовта и красотата. Време е за откровени разговори. В рамките на месеца (до 1 март включително), връзките с неясни параметри подлежат на структуриране. “Да бъдем или да не бъдем?” и “Какви сме си всъщност?” – това са въпросите. Ако пък връзката ни е ОК, можем да оползотворим този прагматичен период за изграждане на съвместни планове с половинката. Но изненадите на са изключени – току-виж сме открили, че единият мечтае за къща в покрайнините на града, а другият копнее да отвори бар на плажа. Това е важно да се уточни на време, все пак…

Другата коварна територия е красотата. С Венера в Козирог не е добре да правим смели промени по външния си вид. Твърде възможно е резултатът да е плачевен. Същото важи за покупките на дрехи – по-добре е да ги ограничим през февруари, за да не се превърнем в модно недоразумение. Венера е и планетата на парите, а Козирог обича пестеливостта. Така че нека да си спестим излишните разходи. Ще бъдем благодарни за това в последствие.

Успех с намеренията в дните след новолунието! И нека не забравяме, че раждането на идеята е само първата стъпка.

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.