клоуните

30 ЮЛИ – 5 АВГУСТ: КОЙ ИЗПУСНА КЛОУНИТЕ НАВЪН?

Цяла седмица Слънцето и ретроградният Меркурий ще споделят пътуването си през гладния за внимание Лъв. Напомпани егота и борба за светлината на прожекторите – това ще наблюдаваме около себе си… или директно ще участваме. Усещането е сякаш циркът минава през града, а клоуните са особено активни. Добре е да се пазим от попадането в ролята на последните и да избягваме излишните демонстрации. Кой казва, че човекът с най-скъпите играчки печели? Понякога просто се оказва с голяма сметка за плащане.

клоуните

На 1 август, в сряда, войнственият Марс и радикално настроеният Уран се спречкват в напрегнат аспект (квадрат). Уран е небесният бунтовник, който отключва промяната и действа на принципа „очаквай неочакваното“. А огненият Марс, отговарящ за активните действия и спречкванията, в момента е ретрограден във Водолей – знака на Уран. Докосването между тези две планети би могло да ни причини токов удар, в пряк и преносен смисъл. Но може би точно от това имаме нужда, за да се катализира отдавня назряла промяна в живота ни, която досега сме избягвали. В крайна сметка, промяната е единственото сигурно и трайно нещо. Добре да я приемем и да се адаптираме към нея.

Все пак, ако нещата станат твърде напечени, можем да се покрием до петък, когато Луната ще влезе в спокойния и земен Телец. Тези лунни лъчи ще внесат уравновесеност и здравомислие, и това ще ни помогне да разгледаме ситуацията по-трезво. Задачата за уикенда е да помислим как да внесем промяна в своето кътче от света.

Телец управлява нашите ценности – от принципите, които остояваме, до нещата, за които харчим парите си. Нека не забравяме, че със своите пари можем да „гласуваме“ за развитието на света в желаната от нас посока. Вместо да харчим по инерция там, където ни е най-удобно, можем да помислим за икономическата екосистема, от която сме част и да подкрепим с парите си стойностни производители.

А ако сме изкарали твърде много време пред компютъра напоследък, уикендът с Луна в Телец ни приканва да излезем навън и да се свържем отново с природата. Пикник, разходка в планината или слънчеви бани – това са дейностите, които ще ни заредят и балансират.

Желая ви успешно начало на август!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.