Сатурн

3-9 СЕПТЕМВРИ: ДВОЙНА ДОЗА ЖЕЛАНИЕ ЗА УСПЕХ

Ако амбициозните ви планове са удряли на камък през последните месеци, не губете надежда – този четвъртък астрологичното ембарго се вдига! Стремящият се към големи постижения Сатурн се пробужда след като стана ретрограден през април. Планетата с пръстена обръща хода си веднъж годишно за около 140 дни. Но за първи път от началото на 90-те това се случва в Козирог, собствения знак на Сатурн. В него, планетата ни дава двойна доза желание за успех и повишава стандартите ни. Сатурн е звездният архитект, който ни помага да изградим стабилна основа за бъдещото си развитие, поставяйки пред нас строги изисквания. Докато беше ретрограден, забави прогреса ни, за да направи инспекция на постигнатото преди това. Може и да сме срещнали трудности по време на този астрологичен одит. Но решенията, които сме намерили за спънките ще ни помогнат да развием мечтите си според най-високите стандарти.

Сатурн

Гответе се – летвата ще се вдигне още повече през следващите месеци. Но не се отклонявайте от пътя си заради това, което прави конкуренцията. Винаги ще има някой, който се справя по-добре, по-бързо или в по-голям мащаб. Нека това да ви служи за вдъхновение, вместо да ви обезкуражава. Ако сте готови да напредвате бавно, но качествено, Сатурн в Козирог може да ви награди с големи кариерни успехи. С напредването на седмицата може да наблюдавате как нещата си идват на мястото. Възможно е да получите отдавна очаквана зелена светлина за действие по ваш проект. Или най-сетне да получите обратна връзка от клиенти, до които сте изпращали информация през пролетта. Сега е моментът да засилите представянето си пред тях като изпипате презентацията си или ги поканите на работна среща.

Но да постигаме повече, не означава задължително да правим още и още. Отново в четвъртък, Меркурий, планетата на ума, влиза в собствения си знак Дева. Минимализмът, опростяването на нещата и разчистването на излишното могат да се окажат добра стратегия през следващите две седмици. Тази неделя, новолунието в Дева може да подкрепи въздействието на Меркурий. Не се учудвайте, ако желанието за внасяне на ред в хаоса внезапно се прояви във всички сфери на живота ви. Отворете килерите и шкафовете, огледайте рафтовете и чекмеджетата – наистина ли имате нужда от всички тези неща? И се освободете от онова, което не ви носи радост – изхвърляйте, продавайте и подарявайте!

Освен подтик за ред, новолунието в Дева може да ви донесе желание за здравословен живот. Това е добър момент да започнете нова фитнес програма. Или да подобрите хранителния си режим. Както и да разгледате внимателно финансите си. Дева е счетоводителят на зодиака, така че работете за добрия баланс между приходите и разходите.

Успешни септемврийски дни на всички!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.