новолуние в близнаци

3-9 ЮНИ: НОВОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ

В понеделник се случва тазгодишното новолуние в Близнаци, което събира сродните души на едно място. Ако в близките дни забелжите, че добре се разбирате с някой познат или колега в обкръжението ви, не е изключено това да се окаже новият ви най-добър приятел. Близнаци управлява социалните контакти, така че потърсете възможностите за сближаване с хората, които споделят интересите ви. Независимо дали ще се получи дълготрайна, хранеща душата ви връзка или просто ще излезете един път – и двете са ОК в крайна сметка.

новолуние в близнаци

В допълнение, тази лунация насърчава красноречието и ви помага по-добре да изразявате идеите си. Но без прибързани действия, засега си останете само с приказките. Освен интелектуално ориентирани, лъчите на Близнаци са и непостоянни – не е моментът да насилвате осъществяването на визията си. Дайте време на мислите ви да узреят и с по-плавно темпо работете за реализирането на идеите си до съответстващото пълнолуние в Близнаци на 12 декември.

Венера в тригон с Плутон

Също в понеделник, Венера в Телец сключва положителен аспект (тригон) с Плутон в Козирог. Не е изключено уж небрежните закачки с отсрещния пол да прераснат в неустоими искри на страстта. Силата на привличането може да бъде наистина неудържима, когато Плутон и Венера се докосват. Тъй като и двете планети са в стабилни земни знаци, възможно е дори това се окаже началото на дълготрайна връзка, орисана да устои проверките на времето. Ако пък вече сте в сериозна връзка, сега е добър момент да направите следваща важна крачка в отношенията ви с половинката. Но каквато и да е ситуацията в любовта, не забравяйте да мислите с главата си, а не с интимните си части. При такъв аспект здравият разум излита през прозореца и не са изключени постъпки, за които да съжалявате в последствие.

Меркурий влиза в Рак

В сряда Меркурий се прехвърля на сърдечната и домошарска територия на Рака, където ще остане до 27 юни включително. През следващите седмици заменете социалните мрежи с контакт на живо с вашите роднини и близки. Кога за последно се видяхте с родителите си? Или поканихте приятелките си на женско парти? Ракът е семейно ориентиран и обича да посреща гости на домашно приготвена трапеза. А Меркурий обожава общуването. Сега е моментът да слеете тези две дейности, като организирате уютни срещи с тесния ви социален кръг. И ако сте в сериозна връзка, в която с половинката обмисляте да заживеете заедно, използвайте започващия месец за свиване на семейно гнездо!

Желая ви прекрасно начало на юни!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.