3-9 ЮНИ: НОВОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ

новолуние в близнаци

В понеделник се случва тазгодишното новолуние в Близнаци, което събира сродните души на едно място. Ако в близките дни забелжите, че добре се разбирате с някой познат или колега в обкръжението ви, не е изключено това да се окаже новият ви най-добър приятел. Близнаци управлява социалните контакти, така че потърсете възможностите за сближаване с хората, които споделят интересите ви. Независимо дали ще се получи дълготрайна, хранеща душата ви връзка или просто ще излезете един път – и двете са ОК в крайна сметка.

новолуние в близнаци

В допълнение, тази лунация насърчава красноречието и ви помага по-добре да изразявате идеите си. Но без прибързани действия, засега си останете само с приказките. Освен интелектуално ориентирани, лъчите на Близнаци са и непостоянни – не е моментът да насилвате осъществяването на визията си. Дайте време на мислите ви да узреят и с по-плавно темпо работете за реализирането на идеите си до съответстващото пълнолуние в Близнаци на 12 декември.

Венера в тригон с Плутон

Също в понеделник, Венера в Телец сключва положителен аспект (тригон) с Плутон в Козирог. Не е изключено уж небрежните закачки с отсрещния пол да прераснат в неустоими искри на страстта. Силата на привличането може да бъде наистина неудържима, когато Плутон и Венера се докосват. Тъй като и двете планети са в стабилни земни знаци, възможно е дори това се окаже началото на дълготрайна връзка, орисана да устои проверките на времето. Ако пък вече сте в сериозна връзка, сега е добър момент да направите следваща важна крачка в отношенията ви с половинката. Но каквато и да е ситуацията в любовта, не забравяйте да мислите с главата си, а не с интимните си части. При такъв аспект здравият разум излита през прозореца и не са изключени постъпки, за които да съжалявате в последствие.

Меркурий влиза в Рак

В сряда Меркурий се прехвърля на сърдечната и домошарска територия на Рака, където ще остане до 27 юни включително. През следващите седмици заменете социалните мрежи с контакт на живо с вашите роднини и близки. Кога за последно се видяхте с родителите си? Или поканихте приятелките си на женско парти? Ракът е семейно ориентиран и обича да посреща гости на домашно приготвена трапеза. А Меркурий обожава общуването. Сега е моментът да слеете тези две дейности, като организирате уютни срещи с тесния ви социален кръг. И ако сте в сериозна връзка, в която с половинката обмисляте да заживеете заедно, използвайте започващия месец за свиване на семейно гнездо!

Желая ви прекрасно начало на юни!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.