романтика

28 май – 3 юни: Време е за пътешествия и романтика!

На 29 май е тазгодишното пълнолуние в Стрелец – безгрижния пътешественик на зодиака. Време е да сърфирате в блоговете за пътешествия и да общувате с вътрешния си номад! Ако можехте да отидете навсякъде по света, къде щяхте да направите следващото си пътуване? Накъдето и да сочи вътрешният ви компас, започнете да проучвате възможността сериозно! Току-виж се оказало, че не е толкова невъзможно да заминете и преди края на седмицата може вече да сте букнали билетите…

Няма нищо толкова разширяващо съзнанието и отварящо очите, колкото едно задгранично пътешествие. Но дори да нямате възмжност да пътувате, тази седмица потърсете друг начин да постигнете подобен ефект – например, гледайте документални филми за далечни земи, запишете се за чуждестранен онлайн семинар или медитирайте с шаманска песен, свиреща на фона. Пълната Луна в Стрелец също така благославя учителите и предприемачите. Време е най-накрая да обявите това обучение или да пуснете бета-тест на най-новия си продукт! Тези гениални идеи могат да започнат да се продават по-рано, отколкото си мислите.

В сряда, Меркурий, планетата на ума, се завъща в собствения си знак Близнаци, където ще остане до 12 юни включително. Акцентът се прехвърля върху умелото боравене с думите, което може да се окаже решаващо по време на този двуседмичен цикъл. Интелектуалното сближаване и остроумието ще служат като магнит за привличане на сродни души. А работата по двойки ще бъде в разцвета си.

романтика

Към края на седмицата, главната роля ще поеме Венера, планетата на любовта, в Рак, която ще сключи два положителни аспекта в петък и събота. Първият прилича на горещо танго с Юпитер в Скорпион и може да доведе до експлозия на похот и страст. Помислете отсега къде да заведете половинката си на интимен, романтичен уикенд за двама!

Романтиката продължава с пълна сила в събота, когато Венера ще докосне мечтателния Нептун в Риби. Фантазиите биха могли да се превърнат в реалност, а след това – отново във фантазии! Това е един от онези уикенди, в които способността да уловите мига и да му се насладите може да ви донесе незабравимо изживяване, дори ако става дума за нещо нетрайно. Под такова планетно въздействие, можете да потърсите пресечната точка между духовността и упадъка. Оставям на въображението ви да измисли комбинацията, с ключова дума „наслада“!

Щастлива декадентско-романтична седмица на всички!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“, основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.