край на отлагането

27 АВГУСТ – 2 СЕПТЕМВРИ: КРАЙ НА ОТЛАГАНЕТО!

Тази седмица огънят в нас и желанието за действие се завръщат! Във вторник Марс става директен след 2-месечната си ретроградна фаза, която започна във Водолей в края на юни, а от средата на август продължи в Козирог. Марс обръща хода си на всеки 2 години за около 10 седмици, предизвиквайки в нас раздразнение, което варира от безпричинен гняв до безсъние. Нещата бяха допълнително усложнени от факта, че ретроградието се случи в „сезона на затъмненията“ и съвпадна с обратното движение на Меркурий. Ако нервите ви са били обтегнати през лятото, а плановете ви да превземете света са били в застой, не сте били сами.

От началото на тази седмица нещата се обръщат. До 11 септември включително червената планета ще се движи напред през Козирог, знака на амбицията, структурата и дисциплината. Това ще ни помогне да се върнем обратно в играта, задвижвайки проектите си. Марс е в екзалтация в този знак – едно от най-силните разположения за планетата на действието. Край на отлагането! Време е да свършим работата, без да се разсейваме. Марс вече беше в Козирог, от средата на март до средата на май. Така че следващите две седмици са бонус за активностите ни през 2018 г. Особено ако сме започнали нещо ново през пролетта – сега то ще се радва на попътен вятър.

край на отлагането

Знаем от митологията, че Марс е богът на войната. Ако по време на ретро фазата сме били твърди резки към някого, сега е моментът да загладим положението. Ако сме си изпуснали нервите, редно е да поемем отговорност и да се извиним.

Изпращаме седмицата спокойно, с Луна в Телец в петък и събота. Това е знакът на насладата чрез петте сетива, който ни помага да се порадваме на живота. Вкусната храна, хубавото вино, приятната фонова музика, красивата атмосфера и компанията на любими хора ще ни послужат като балсам за тялото и душата. В неделя пък Луната се прехвърля в Близнаци, знакът на любознателността. Така че можем да изкараме последния ден от седмицата с книга в ръка, с научно-популярен филм или пък в компанията на интересен събеседник. Ключовото тук е да подхраним съзнанието си с нови идеи, които ни обогатяват и развиват.

Желая ви щастлив преход от август към септември!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.