късмет

26 НОЕМВРИ – 2 ДЕКЕМВРИ: КЪСМЕТ И ДОЗА ДРАМА

Мислите ли достатъчно мащабно? Това е въпросът на седмицата. Откриваме я с ежегодната среща на Слънцето и Юпитер, която този път се осъществява в Стрелец, знакът на експанзията. Тук Юпитер е на своя територия и такъв съвпад с централното светило се случва веднъж на 12 години. Той прилича на дъга, която води към голямо гърне със злато. Дава ни прилив на късмет и оптимизъм. И ни помага да поемаме рискове, защото в крайна сметка “който не играе, не печели”. Освен това, Юпитер обича истината, а Слънцето я осветлява – тази седмица може да получим важна информация. И за капак, съвпадът между двете небесни тела подобрява самочувствието ни. Сега е моментът да се разгърнем пред другите! Но без да правим нещо, което не бихме желали на запис.

Юпитер

Към края на седмицата да останем в баланс ще бъде предизвикателство. В събота чаровната Венера във Везни, планетата на любовта и хармонията в собствения си знак, прави опозиция с Уран, господарят на внезапните обрати, който се движи през войнствения Овен. Докато двете планети се протипоставят една на друга, натрупаното напрежение в отношенията с важни за нас хора може да изригне като вулкан. Ако се оставим да бъдем въвлечени в тази енергия, драмата ни е в кърпа вързана. Кой да предположи, че сме имали толкова много потиснат гняв в себе си… Но няма лошо, понякога изригването е нужно, за да се пречистят отношенията между хората. Също така, при този транзит “забраненият плод” в любовта става особено сладък. Ако не сме готови да си сърбаме попарата в последствие, по-добре подминем изкушението.

В неделя ретроградният Меркурий се връща в Скорпион, където ще остане до 12 декември включително. В знака на тайните, движещата се назад планета на ума и комуникацията може да изрови нещо скрито, което сме се надявали да си остане такова. Или пък да ни причини проблеми с доверието, като ни направи твърде мнителни. Добре е да се вгледаме повече в себе си чрез себеанализ. Какво стои под тази мнителност? В какво сме неуверени? Има ли нещо, което можем да подобрим? Всеки си има трески за дялане.

Успешна нова седмица на всички!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.