средата

25 ФЕВРУАРИ – 3 МАРТ: СРЕДАТА ПРЕДОСТАВЯ ШАНСОВЕ

Тази седмица на небето е спокойно. Като затишие пред буря, преди Меркурий да обърне хода си на 5 март.

В понеделник малко преди полунощ Луната влиза в оптимистичния Стрелец, където ще остане до сряда включително. Това е знакът на експанзията и развитието, така че първата половина на седмицата може да ни разкрие възможности за растеж. Въпросът е дали ще се възползваме от тях. средата

За същото говори секстилът между Слънцето и Марс, който се случва в сряда. Това е 60-градусова положителна връзка, която има подпопомагаща и допринасяща функция. Подсказва, че средата предоставя шансове, но от нас зависи дали ще ги реализираме. Този аспект изисква инициативност. Тук е моментът да си припомним, че Марс, единият от участниците, е планетата на действието. Желателно е да бъдем проактивни, за да уловим момента. Птичето не каца на рамото всеки ден!

В четвъртък и петък Луната се прехвърля в Козирог, изисквайки от нас повече дисциплина. Добре е да не пилеем времето си към края на работната седмица, а да дадем максимума от себе си. Козирог е знакът на кариерата и обича да дава награди за положени усилия. Енергията, която влагаме в дейностите си сега, ще ни се отплати. Умът е по-фокусиран с такава Луна – тези два дни са добри за работа, изискваща концентрация на вниманието. Както и продължителен, упорит труд.

През уикенда Луната преминава на територията на Водолей. Това е знакът на разнообразието и приятелите. За начало на март, препоръчително е да оставим настрана обичайните си занимания и да направим нещо ново и забавно. Може би с група верни приятели. Водолей обича експериментите, така че нека да се развихрим. Особено ако процесът дава поводи да се посмеем.

Желая ви успешен финал на февруари и свежо начало на март!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.