Овен

24-30 СЕПТЕМВРИ: ПЪЛНОЛУНИЕ В ОВЕН

За всички, копнеещи за внимание, пълнолунието в огнения Овен ще огрее небето във вторник. Тези дръзки лунни лъчи могат да накарат дори най-срамежливите да се чувстват нетипично смели. Върху какво сте работили през последните шест месеца? Превъртете лентата назад до 16 април, когато беше съответстващото новолуние в Овен. Това, което сте започнали тогава, е готово да даде плод тази седмица. Дори все още да сте в тестова фаза на проекта си, време е да го покажете пред света, оставяйки прекалената предпазливост настрана. Овенът има самочувствие, без да търси одобрението на другите. Задачата на това пълнолуние е да се осмелим да покажем себе си, напълно автентични!    

Овен

В началото на седмицата ще ни бъде доста по-лесно да казваме НЕ на онова, което не искаме и ДА на онова, което резонира с нас. За добро или за лошо, овенската енергия крещи “Аз, аз аз…” и винаги иска още и още внимание. В резултат, се усилва желанието ни да се състезаваме с околните, с цел да сме на първо място. Важно е, обаче, да не забравяме, че не сме сами на този свят и да направим място на сцената и за други играчи. 

Но, ако поради някаква причина не можем да се изявим, потиснатото его може да се превърне във вълни от гняв, които неочаквано излизат на повърхността. За да избегнем риска от избухвания на гърба на невинни трети лица, добре е да спортуваме повече. Това ще даде отдушник на голямото количество действена енергия, която се трупа вътре в нас.    

В сряда дипломатичното Слънце във Везни прави напрегнат аспект (квадрат) към строгия Сатурн в Козирог. Дори да разбираме и двете гледни точки в някакъв конфликт, може да ни се наложи да изберем страна в крайна сметка. Да запазим неутралитет ще бъде трудна задача, защото другите ще искат да знаят “с нас ли си или си против нас”. Ще се наложи или да зарежем екипността или да се съюзим с другите в името на колектива. Всеки сам ще трябва да реши.

Два дни по-късно, в петък, Слънцето ще сключи положителен аспект (тригон) с Марс във Водолей. Ще имаме повече енергия от обичайното, за да се справяме с предизвикателствата на ежедневието си. И може би ще успеем да загладим положението от средата на седмицата.

Желая ви успешен финал на септември!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.