конфликти

28 ЯНУАРИ – 3 ФЕВРУАРИ: ИЗБЯГВАЙТЕ КОНФЛИКТИ

Нещо бълбука под повърхността, което към края на седмицата може да изригне като вулкан. В събота агресивният и устат Марс в Овен прави напрегнат аспект (квадрат) с властния Плутон в Козирог. Като ефектът ще се усеща в дните преди и след точния аспект. С такава планетна комбинация, някаква прикрита “помийна яма” може внезапно да изригне на повърхността, като вулкан. Истината може да се окаже доста странна и да изисква известно време, за да я асимилирате. Ако нещо ви се струва нередно, послушайте интуицията си и проверете ситуацията в дълбочина. Но бъдете дискретни. В случай че ви надушат, важни доказателства може изчезнат мистериозно.

В хода на цялата седмица е възможно да страдате от променливи настроения. Ако забележите надигането на тъмната страна във вас, вземете своевременни мерки за противодействие, дори да сте справедливо ядосани. Най-важното е да съумеете да останете центрирани и спокойни. Ако си изпуснете гнева (тъмната страна на Марс в Овен), може да последва остра рекация на отмъщение (Плутон). Тук важи правилото, че предупреденият е наполовина спасен. Бъдете предпазливи и внимателно преценявайте риска, който поемате. Не се забърквайте в конфликти, за да не сърбате последствията седмици наред.

конфликти

Но там, където има проблем, има и решение. В неделя, миролюбивата Венера сключва положителен аспект (тригон) с Уран, който е способен да намира творчески и нестандартни решения. Това донякъде ще облекчи остатъчните ефекти от лудостта на седмицата. Подгответе се за социална промяна, по всякакъв начин. Може да се освободите деликатно от група хора, чиито тесногръди мнения не резонират с вас. Също така, този транзит може да ви свърже със съмишленици, с които заедно копнеете да промените света. На романтичен план, ако се чувствате зациклили във връзката си, потърсете разнообразито заедно с партньора си. Излезте навън и направете нещо ново, което не сте опитвали досега! Това може да върне приятните тръпки между вас. А ако нямате половинка, позволете на Вселената да ви изненада и се огледайте наоколо с отворен ум. Може някой, който не пасва на обичайните ви критерии, всъщност много да ви се хареса.

Успех с рисковете на седмицата! И нека има хепи енд за вас!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.