23-29 СЕПТЕМВРИ: НАВЛИЗАМЕ В СЕЗОНА НА ВЕЗНИ

Този понеделник Слънцето влиза в знака на партньорствата, Везни, присъединявайки се към Меркурий и Венера в него. Любовта, подкрепата и сърдечното отношение към другите излизат на дневен ред до 22 октомври. В следващия месец дипломатичността на Везни ще ни помага да хармонизираме отношенията си с другите. И да намерим нови начини сътрудничество.

Но не всичко ще бъде “цветя и рози”. В сряда Венера, планетата на любовта, сключва напрегнат аспект (квадрат) с дисциплиниращия Сатурн. Освен обещания на думи, какво друго сме готови да дадем от себе си? Сатурн изисква от нас повече конкретност и последователност в действията. Ако сме във връзка, добре е да помем по-ясни ангажименти към половинката си. А ако сме в редиците на свободните и постоянно мрънкаме как няма свестни мъже/жени, с които да излезем, време е да заемем по-активна позиция. Например, да се включим в група по интереси, която ще ни даде възможност да срещнем нови хора.

Ако пък ни очакват делови преговори в средата на седмицата, добре е да наемем адвокат, който да подготви първи вариант на договора. Лесно е да се приказва, но само действието кара нещата да се случват!

новолуние във Везни

В събота ще можем отново да си сложим розовите очила, с настъпването на новолунието във Везни (21:26 ч). Тези лунни лъчи ще внесат в живота ни доза романтика, хармония и стремеж към красивото. Можем да запазим неделния си ден, за да се поглезим: със спа удоволствия и разкрасителни процедури, на шопинг с приятелки или пикник за двама с половинката. Но независимо дали сме обвързани или свободни, можем да смятаме това новолуние за началото на нова глава в любовния ни живот. Нещо приятно вероятно се задава към нас, нека да сме отворени, за да го посрещнем.

Бизнес партньорствата също получават доза свежа енергия от новолунието. Ако още се колебаем как да постъпим, можем умишлено да “опипаме почвата” за сътрудничество с по-краткосрочен проект. Семената, които посяваме сега, ще дадат плод в началото на април 2020 г., когато е съответстващото пълнолуние във Везни.

Хармонична нова седмица на всички!

Мими 🙂

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

NB! Лични консултации ще се провеждат до 1 ноември 2019 г. След тази дата предстои прекъсване в консултантската ми дейност за период от 1 година. Запишете своя час сега!

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

 

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *