23-29 СЕПТЕМВРИ: НАВЛИЗАМЕ В СЕЗОНА НА ВЕЗНИ

Този понеделник Слънцето влиза в знака на партньорствата, Везни, присъединявайки се към Меркурий и Венера в него. Любовта, подкрепата и сърдечното отношение към другите излизат на дневен ред до 22 октомври. В следващия месец дипломатичността на Везни ще ни помага да хармонизираме отношенията си с другите. И да намерим нови начини сътрудничество.

Но не всичко ще бъде “цветя и рози”. В сряда Венера, планетата на любовта, сключва напрегнат аспект (квадрат) с дисциплиниращия Сатурн. Освен обещания на думи, какво друго сме готови да дадем от себе си? Сатурн изисква от нас повече конкретност и последователност в действията. Ако сме във връзка, добре е да помем по-ясни ангажименти към половинката си. А ако сме в редиците на свободните и постоянно мрънкаме как няма свестни мъже/жени, с които да излезем, време е да заемем по-активна позиция. Например, да се включим в група по интереси, която ще ни даде възможност да срещнем нови хора.

Ако пък ни очакват делови преговори в средата на седмицата, добре е да наемем адвокат, който да подготви първи вариант на договора. Лесно е да се приказва, но само действието кара нещата да се случват!

новолуние във Везни

В събота ще можем отново да си сложим розовите очила, с настъпването на новолунието във Везни (21:26 ч). Тези лунни лъчи ще внесат в живота ни доза романтика, хармония и стремеж към красивото. Можем да запазим неделния си ден, за да се поглезим: със спа удоволствия и разкрасителни процедури, на шопинг с приятелки или пикник за двама с половинката. Но независимо дали сме обвързани или свободни, можем да смятаме това новолуние за началото на нова глава в любовния ни живот. Нещо приятно вероятно се задава към нас, нека да сме отворени, за да го посрещнем.

Бизнес партньорствата също получават доза свежа енергия от новолунието. Ако още се колебаем как да постъпим, можем умишлено да “опипаме почвата” за сътрудничество с по-краткосрочен проект. Семената, които посяваме сега, ще дадат плод в началото на април 2020 г., когато е съответстващото пълнолуние във Везни.

Хармонична нова седмица на всички!

Мими 🙂

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

NB! Лични консултации ще се провеждат до 1 ноември 2019 г. След тази дата предстои прекъсване в консултантската ми дейност за период от 1 година. Запишете своя час сега!

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

 

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.