22-28 ЮЛИ: НА ЦАРСТВЕНАТА ТЕРИТОРИЯ НА ЛЪВА

Този вторник Слънцето се прехвърля на царствената територия на Лъва, където ще остане до 22 август включително. Навлизаме в най-бляскавата, романтична и творческа част от годината! Време е да развеем грива, да бъдем автентични и да покажем най-доброто от себе си, без да ни пука какво мислят другите. Лъвът обича да е център на вниманието и не се бои да заяви присъствието си по ярък начин.

Лъва

В допълнение, Марс се разхожда в “земите” на Лъва от 2 юли насам и ще се движи тук до 18 август включително. Искате ли името си изписано на светлинна табела? Или копнеете да оставите следа в историята? Визуализирайте целта си и започнете да позиционирате личната си марка по желания начин. Докато Меркурий все още се движи назад до 1 август, направете обстойно проучване на конкуренцията. Какво правят големите играчи във вашата индустрия? И какво ново можете да създадете вие? А ако вече имате готов продукт, използвайте следващите дни, за да добавите блясък към имиджа му. И насрочете важните маркетингови стъпки за първата половина на август.

В четвъртък Марс формира положителен аспект (тригон) с Юпитер в Стрелец. Двете огнени планети, при това в огнени знаци, сякаш подушват че са от една порода. Това надига искри на страст и креативност, които ви създават усещане, че няма няма невъзможни неща. Този аспект, който се случва веднъж на две години, ви помага да надскочите страховете си и да изследвате нови възможности. Писнало ли ви е от несправедливости около вас? Сега вътрешният ви войн се разбужда, за да се борите за промяна. С някои неща не бива да се примирявате, дори да сте на принципа “правете любов, а не война”.

Успешна нова седмица на всички!

Мими 🙂

⭐️ Само през юли, освен стандартното инфо (тенденциите за няколко години напред, годишен хороскоп и транзити), прогностичният хороскоп при мен включва индивидуално тълкуване на двете затъмнения и тяхното отражение през второто полугодие. За да разберете какво вещаят планетите лично за вас, запишете си час за консултация на office@astroacademy.bg!

Повече детайли за астро консултациите, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.