22-28 ЮЛИ: НА ЦАРСТВЕНАТА ТЕРИТОРИЯ НА ЛЪВА

Този вторник Слънцето се прехвърля на царствената територия на Лъва, където ще остане до 22 август включително. Навлизаме в най-бляскавата, романтична и творческа част от годината! Време е да развеем грива, да бъдем автентични и да покажем най-доброто от себе си, без да ни пука какво мислят другите. Лъвът обича да е център на вниманието и не се бои да заяви присъствието си по ярък начин.

Лъва

В допълнение, Марс се разхожда в “земите” на Лъва от 2 юли насам и ще се движи тук до 18 август включително. Искате ли името си изписано на светлинна табела? Или копнеете да оставите следа в историята? Визуализирайте целта си и започнете да позиционирате личната си марка по желания начин. Докато Меркурий все още се движи назад до 1 август, направете обстойно проучване на конкуренцията. Какво правят големите играчи във вашата индустрия? И какво ново можете да създадете вие? А ако вече имате готов продукт, използвайте следващите дни, за да добавите блясък към имиджа му. И насрочете важните маркетингови стъпки за първата половина на август.

В четвъртък Марс формира положителен аспект (тригон) с Юпитер в Стрелец. Двете огнени планети, при това в огнени знаци, сякаш подушват че са от една порода. Това надига искри на страст и креативност, които ви създават усещане, че няма няма невъзможни неща. Този аспект, който се случва веднъж на две години, ви помага да надскочите страховете си и да изследвате нови възможности. Писнало ли ви е от несправедливости около вас? Сега вътрешният ви войн се разбужда, за да се борите за промяна. С някои неща не бива да се примирявате, дори да сте на принципа “правете любов, а не война”.

Успешна нова седмица на всички!

Мими 🙂

⭐️ Само през юли, освен стандартното инфо (тенденциите за няколко години напред, годишен хороскоп и транзити), прогностичният хороскоп при мен включва индивидуално тълкуване на двете затъмнения и тяхното отражение през второто полугодие. За да разберете какво вещаят планетите лично за вас, запишете си час за консултация на office@astroacademy.bg!

Повече детайли за астро консултациите, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.