общуване

20-26 МАЙ: ВРЕМЕ Е ЗА ПОВЕЧЕ ОБЩУВАНЕ

Тази седмица Слънцето и Меркурий едновременно ще влязат в общителния и енергичен знак Близнаци. Централното светило ще остане в него до 21 юни, превръщайки 2 в любимото число на всички. А с комуникаторът Меркурий, който ще се движи тук на своя територия до 4 юни включително, работата по двойки или в екип ще носи особено добри резултати.

общуването

Близнаци управлява социалния живот, така че сега е моментът за нови контакти! От концерт или изложба, до вечеря с приятели – добре е да използвате всички възможности, за да бъдете навън сред хората. В периода на Близнаци работете за подобряването на умението си да общувате – бъдете отворени за всички видове комуникация. И бъдете посредници – свързвайте и запознавайте хората около себе си. А ако отдавна се каните да организирате среща с някого или пък с цяла група, не отлагайте повече. Отворете телефонния указател и започнете прозвъняването!

Близнаци е знакът на словото и медиите. Ако копнеете да влезете в полезрението на другите, сега е времето да се развихрите откъм създаване на съдържание за социалните мрежи. В днешни дни “инстаграм инфлуенсър” си е кажи-речи професия… която току-виж се оказала вашата!

Друга добра идея за дните до 21 юни е да се отдадете на учене. Близнаци е най-любознателният знак в зодиака, който изпитва постоянен глад за нови знания. Както и потребност да споделя наученото с околните. Записването на нов курс сега може да се окаже не само полезно откъм информация, но и да обогати социалните ви контакти: като внесе нови хора в обкръжението ви; или да създаде инетерсни нови теми за разговор с приятелите ви.

Страдате ли от липса на вдъхновение? Ако е така, в неделя ситуацията ще се подобри с влизането на Луната в Риби – знака на въображението. Дейности като танцуването, слушането на музика или четенето на лирика могат да събудят творческия ви потенциал. Въпросът на последния ден от седмицата е: Къде да приложа малко творчество, за да превърна нещата от обикновени в магични? Но без да прекалявате с “вълшебството” – Луната е във фаза последна четвърт, която не е време за излишества и разточителност.

В допълнение, на дневен ред излиза темата за емоционален товар, от който е време да се отърсите. Последната четвърт на Луната дава балансиран поглед към света, който ще ви помогне както да осъзнаете собствените си грешки, така и да си простите за тях. Обвиняването на себе си или на другите не е от полза за никого. Ако е нужно да се реванширате на някого, развейте знамето на мира в неделя.

Желая ви щастлива майска седмица!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *