общуване

20-26 МАЙ: ВРЕМЕ Е ЗА ПОВЕЧЕ ОБЩУВАНЕ

Тази седмица Слънцето и Меркурий едновременно ще влязат в общителния и енергичен знак Близнаци. Централното светило ще остане в него до 21 юни, превръщайки 2 в любимото число на всички. А с комуникаторът Меркурий, който ще се движи тук на своя територия до 4 юни включително, работата по двойки или в екип ще носи особено добри резултати.

общуването

Близнаци управлява социалния живот, така че сега е моментът за нови контакти! От концерт или изложба, до вечеря с приятели – добре е да използвате всички възможности, за да бъдете навън сред хората. В периода на Близнаци работете за подобряването на умението си да общувате – бъдете отворени за всички видове комуникация. И бъдете посредници – свързвайте и запознавайте хората около себе си. А ако отдавна се каните да организирате среща с някого или пък с цяла група, не отлагайте повече. Отворете телефонния указател и започнете прозвъняването!

Близнаци е знакът на словото и медиите. Ако копнеете да влезете в полезрението на другите, сега е времето да се развихрите откъм създаване на съдържание за социалните мрежи. В днешни дни “инстаграм инфлуенсър” си е кажи-речи професия… която току-виж се оказала вашата!

Друга добра идея за дните до 21 юни е да се отдадете на учене. Близнаци е най-любознателният знак в зодиака, който изпитва постоянен глад за нови знания. Както и потребност да споделя наученото с околните. Записването на нов курс сега може да се окаже не само полезно откъм информация, но и да обогати социалните ви контакти: като внесе нови хора в обкръжението ви; или да създаде инетерсни нови теми за разговор с приятелите ви.

Страдате ли от липса на вдъхновение? Ако е така, в неделя ситуацията ще се подобри с влизането на Луната в Риби – знака на въображението. Дейности като танцуването, слушането на музика или четенето на лирика могат да събудят творческия ви потенциал. Въпросът на последния ден от седмицата е: Къде да приложа малко творчество, за да превърна нещата от обикновени в магични? Но без да прекалявате с “вълшебството” – Луната е във фаза последна четвърт, която не е време за излишества и разточителност.

В допълнение, на дневен ред излиза темата за емоционален товар, от който е време да се отърсите. Последната четвърт на Луната дава балансиран поглед към света, който ще ви помогне както да осъзнаете собствените си грешки, така и да си простите за тях. Обвиняването на себе си или на другите не е от полза за никого. Ако е нужно да се реванширате на някого, развейте знамето на мира в неделя.

Желая ви щастлива майска седмица!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.