забавления

19-25 НОЕМВРИ: ВРЕМЕ Е ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ

Във вторник Марс в Риби прави напрегнат аспект (квадрат) към Юпитер в Стрелец. Този транзит разпалва мечите ни, но и ни слага “розовите очила”. Ще ни липсва трезва преценка и обективен поглед върху ситуацията. Марс ще се движи в Риби до края на годината, превръщайки ни в крайни романтици, които не познават граници. А с Юпитер в собствения му силно оптимистичен знак, стои рискът да сложим каруцата пред коня.

Ако точно сега се впуснем с главата напред в каквото и да е – от връзка, до работно партньорство, може да се окажем забъркани в неочаквани усложнения. Още повече, Меркурий е ретрограден до 6 декември, предупреждавайки ни да не бързаме с подписите и да внимаваме за подробностите. Но забавянето не означава да скочим на спирачките. Просто трябва да поспрем за момент и да оценим внимателно траекторията си на движение. Все пак, ако нещото ще бъде трайно във времето, няма защо да бързаме.

Сезонът на Стрелеца започва този петък, с влизането на Слънцето в знака. Стрелец отговаря за експанзията и ни дава способност да виждаме голямата картина, вместо да се вторачваме в детайлите. Той обича “шарения свят”, далечните пътешествия, срещите с интересни хора и забавленията. След 4-седмичния престой на Слънцето в Скорпион, знака на потайността и интимното уединение, идва времето отново да се покажем навън. А ако ще си стоим вкъщи, то нека поне да поканим гости, особено в случай че идват от друг град или държава. Стрелец ни насърчава да общуваме с хора от други култури, за да разширяваме и обогатяваме мирогледа си.

забавления

В подкрепа на общуването, в петък се случва тазгодишното пълнолуние в Близнаци, знакът на комуникацията. Под “сдвояващото” въздействие на тези лунни лъчи, сродните души се привличат взаимно. Но тук говорим за платонични контакти – приятели, които споделят интересите ни, съмишленици за проекти или другарчета за купон. В петък вечер е време за забавления, все пак!

Щастлива снежна седмица на всички!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.