19-25 АВГУСТ: ТРИ ПЛАНЕТИ ВЛИЗАТ В ДЕВА

Марс влиза в Дева

За начало на седмицата, планетата на действието започва 7-седмичен престой на територията на практичната Дева, където за последно беше през октомври 2017 г. След броени дни към Марс ще се присъедини и неговата космическа любовница Венера, за да прекарат уикенда заедно в точен съвпад в знака на дребните детайли и служенето. Идва моментът да се радваме на “малките неща” в любовта. Както и да даряваме хората около себе си с неочаквани жестове на милосърдие и доброта. Заради специалния съвпад, темата на седмицата е “Докоснете нечий живот с любов”, без значение дали е познат или случайно срещнат на улицата. А за хората, които са скъпи на сърцето ви, изберете “служенето чрез действия” като свой език на любовта. Независимо дали помагате с ръцете си, с времето си или с любящо изслушване, добрините, които правите в близките дни, ще се помнят дълго.

Венера влиза в Дева

Любовта и модата стават малко по-викториански и сдържани с влизането на Венера във втория земен знак този четвъртък. През започващия период, който ще трае до 14 септември включително, скромността и въздържанието стават привлекателни, измествайки разголеното облекло и яркото поведение. След триседмичния престой на Венера в крещящия за внимание Лъв, тази промяна може да се усеща леко рязка. Но може да се окаже и необходима почивка от горещите летни флиртове. През следващите седмици идва време да забавим темпото и да се наслаждаваме на малките неща, като топлината на нечие докосване или лъчезарната усмивка.

За обвързаните моментът е подходящ за подреждане на дребните детайли във връзката. От координиране на графици и съставяне на общи бюджети, до решението чии родители да посетите този уикенд – това са неща, които изглеждат незначителни на пръв поглед, но могат да създават предизвикателства в отношенията. Имате ли нужда да изчистите някакви неизяснени въпроси от юли, когато Меркурий беше ретрограден? Започнете с просто и искрено извинение, и без оправдания. И разчитайте на любовните похвати от “старата школа” – вместо съобщение в месинджъра, напишете любовно писмо на хартия и го оставете небрежно на видно място.

Слънцето влиза в Дева

В събота централното светило също напуска царствената територия на Лъва, навлизайки във втория земен знак, до 23 септември. След месец на ярък хедонизъм и безсрамно прекаляване, на власт идва минимализмът. Потърсете умни трикове за практично подреждане на дома, изхвърлете ненужното и не забравяйте, че най-хубавите неща в живота все още са безплатни.

Ако сте занемарили спорта в края на лятото, върнете се обратно към движението. Каране на колело в парка, йога на открито или утринен крос – свежият въздух и досегът с природата ще презаредят тялото ви. Дева е знакът, който управлява нашите навици, здравословния живот и желанието да сме полезни. Вместо да карате деня на три чаши кафе, използвайте силата на Девата, за да подобрите ежедневието си. Внесете ред в пространствата, които обитавате – не само дома, но също работното място и колата. Добавете живи растения където можете. Носете дрехи, които са удобни и практични, а не просто красиви. Отделяйте време, за да си приготвяте вкусна и питателна храна. И помагайте на другите, вместо да се правите, че не забелязвате когато някой в офиса се мъчи с нещо. Грижата към вас самите и към околните ще ви се върне многократно!

Желая ви щастливо и гладко навлизане на територията на Девата!

Мими 🙂

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.