емоциите

16-22 ЮЛИ: ДА СЕ ДОКОСНЕМ ДО ЕМОЦИИТЕ СИ

В коридора между затъмненията, тази седмица сме в астрологично затишие, без значими аспекти между планетите. До неделя преживяваме последните дни на Слънцето в Рак за тази година. В знака на семейството и емоциите, централното светило засилва потребността ни да бъдем с хората, които са скъпи на сърцето ни. Независимо дали ни свързва кръвна връзка или те са „семейство“, което сами сме избрали за себе си, време е за скъпоценни мигове и прегръдки с хората от няшия вътрешен кръг.

емоциите

Дарът на знака Рак към нас е способността да се гмурнем в чувствата си и да ги преживеем пълноценно, в техния пълен спектър. Колкото и да ни иска да бъдем рационални, в крайна сметка ние сме емоционални същества, които нерядко взимат решения на базата на чувствата си. И в това няма нищо лошо. Чувствата са ни дадени, за да ги изживяваме, независимо какви са. Така че, нека поне тази седмица да не ги потискаме, а да си позволим да ги изпитаме. Да признаем пред себе си какво чувстваме и да намерим начин да го изразим пред другите.

От вторник до четвъртък включително Луната ще се движи през Везни. Ролята на този знак е да намери баланса между „аз“ и „ние“. За щастие, това е и знакът на дипломацията, така че няма нужда да крещим, за да изясним взаимоотношенята си. Тези лунни лъчи внасят любов, хармония и мир във връзките с важните за нас хора. За най-добър резултат, нека се погрижим за приятната фонова музика и красивата декорация на пространството, в което прекраваме време заедно. И ако ни предстоят важни бизнес разговори тази седмица, нека да се случват на обяд или вечеря, в задушевна атмосфера.

В петък и събота Луната ще се движи в Скорпион, знакът на интимността, трансформацията и взирането в дълбините на собствената ни душа. Добра идея е да си запазим време за себеанализ – да си дадем сметка къде се намираме в момента в живота си, харесва ли ни това, има ли нещо, което искаме да променим и какво е нужно да направим. Когато сме наясно със себе си, имаме силата да се движим в желаната от нас посока. А животът е постоянно движение. Каква е следващата крачка?

Желая ви приятна емоционално-аналитична седмица!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.