планове

14-20 ЯНУАРИ: ПЛАНОВЕ ЗА УСПЕХ

Слънцето кара последна седмица за тази година в амбициозния знак Козирог. Добре е да използваме енергията на тези лъчи, за да доразработим солидните си планове за успех през 2019-та. От гледна точка на Козирога, изграждането на стабилни основи е предпоставка за успеха. Има ли детайли за доуточняване в плана ни? Или предпазни мерки, които можем да вземем? Добре е да се погрижим за тях в близките дни.

В подкрепа на горния процес, в понеделник вечер Луната влиза в ориентирания към практичното Телец, където ще остане до малките часове на четвъртък. Желателно е да използваме първата половина на седмицата, за да затвърдим целите си и практическите стъпки към тях. С Луната и Слънцето съответно в първия и в последния земен знак, хубаво би било да помислим и за финансовата страна на нещата. Планирането на приходите и разходите е важна част от всяко значимо начинание.

план

Същевремеменно, навлизаме във втората половина от коридора между две затъмнения – слънчевото, което се случи на 6 януари и лунното, което предстои на 21 януари. В дните между тях, се получава едно “сгъстяване” на енергията, което подпомага осъществяването на нашите намерения. Ако сме наистина сигурни в това, което желаем, добре е преди 21-ви да подкрепим намеренията си с действия. От “семената”, които сега посяваме, можем да очакваме “реколта” в близките 6 месеца.

За сладък край на работната седмица, в петък, космическите любовници Марс и Венера сключват положителен аспект (тригон). И двете планети се намират в огнени знаци, което допълнително разгорещява страстите. Ако планирате любовна среща, избягвайте обичайните места, които посещавате и изпробвайте нещо ново. Марс е в собствения си знак Овен, а Венера е в авантюристичния Стрелец. Най-малкото общо кратно между тях е откривателството, така че време е за свежи преживявания.

В допълнение, двойките могат да използват този аспект, за да стартират съвместен проект. От ремонт в кухнята, до планирането на романтична ваканция в чужбина – сега е моментът за обсъждане на детайлите.

Успешна нова седмица на всички!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *