чувствени дни

13-19 МАЙ: ЗАДАВАТ СЕ ЧУВСТВЕНИ ДНИ

Очертава се чувствена седмица, заради Венера и Марс, които влизат в любвеобвилни знаци, както и заради съблазнителното пълнолуние в Скорпион в неделя.

Първото действие принадлежи на Венера, планетата на любовта. В четвъртък тя се прехвърля в Телец, знака на прегръдките и насладата чрез петте сетива, където ще остане до 9 юни включително. От 21 април насам, космическата любовница се разхождаше с червените си обувки из огнения Овен. Тази гореща и неспокойна енергия вероятно е била приятна за мнозина. Но може би е затруднявала създаването на по-сериозни отношения. С влизането в земния и чувствен Телец, нещата постепенно ще се изяснят.

Позволете си да бъдете себе си и дайте възможност на интуицията да ви подскаже има ли любов. Ако светлината е зелена, отпуснете се и просто се насладете! С Венера в Телец, следващите няколко седмици ще бъдат изпълнени със сетивни удоволствия. Забавете темпото и се отдайте на старомодния ритуал на ухажването. Излезте от месинджъра и се срещнете за не-виртуално питие. Изпратете ръчно написано любовно писмо. Планирайте гурме вечеря в задушевна обстановка. Или романтичен пикник сред природата.

чувствени дни

Венера в Телец има отношение и към парите. Инвестирайте в предмети, които попадат в категорията “практичен лукс” – ръчно изработени, висококачествени и с доживотна гаранция. За двойките, този цикъл на планетата на любовта е идеален за обсъждане на ценностите. От начина, по който харчите, до вашите етични убеждения – вижте доколко си пасвате.

В петък Марс също ще забави темпото, прехвърляйки се от закачливия и неспокоен знак Близнаци в домошара Рак. Дайте шанс на “доброто” момче или момиче да влезе в сърцето ви. След изминалите седем луди седмици, тази спокойна фаза ще ви позволи да асимилирате всичко, случило се от 1 април насам.

Ако имате идея за страничен бизнес, който можете да започнете от кухненската маса, сега получавате благословията на Марс! Рак управлява дейностите от вкъщи и желанието за по-голяма сигурност, включително в материално отношение. А Марс е господарят на новото начало. Така че действайте, без да отлагате повече!

Докато темпераментният Марс плава през водите на Рака, до 1 юли включително, положението може да става бурно от време на време. Хората ще бъдат раними и чувствителни, но може да не са особено директни относно своите емоции. Когато някой ви отвърне рязко „Добре съм!“, не приемайте думите му за чиста монета. Не е желателно да насилвате разговорите, когато напрежението сякаш може да се среже с нож. Но ако буреносните облаците са надвиснали, не ги оставяйте над главата си твърде дълго. По възможност, повдигнете темата на четири очи.

В неделя силното привличане може да стане всепоглъщащо, на тазгодишното пълнолуние в Скорпион. То зарежда въздуха с мистерия и съблазън. Ако усещате желанието за сливане с другия, време е да излезете на светло. Скорпионът търси истинска близост – не само физическа, но и душевна. Ако все още усещате несигурност във връзката си, през двете седмици след пълнолунието се усмелете да разкриете себе си, без задръжки и страхове. Независимо дали отношенията ще се закрепят или разпаднат, яснота, която ще получите, ще бъде освобождаваща.

Желая ви приятни чувствени дни!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на онлайн йога студиото "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионално обучение към Българска федерация по йога и Национална спортна академия "В. Левски" с квалификация "Треньор по йога". Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високата акредитация за йога инструктори (RYT 500) към международната организация Yoga Alliance. Преминала е специализации в Йога през бременността, Йога за деца и Антигравити йога. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си", както и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев". А психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *