чувствени дни

13-19 МАЙ: ЗАДАВАТ СЕ ЧУВСТВЕНИ ДНИ

Очертава се чувствена седмица, заради Венера и Марс, които влизат в любвеобвилни знаци, както и заради съблазнителното пълнолуние в Скорпион в неделя.

Първото действие принадлежи на Венера, планетата на любовта. В четвъртък тя се прехвърля в Телец, знака на прегръдките и насладата чрез петте сетива, където ще остане до 9 юни включително. От 21 април насам, космическата любовница се разхождаше с червените си обувки из огнения Овен. Тази гореща и неспокойна енергия вероятно е била приятна за мнозина. Но може би е затруднявала създаването на по-сериозни отношения. С влизането в земния и чувствен Телец, нещата постепенно ще се изяснят.

Позволете си да бъдете себе си и дайте възможност на интуицията да ви подскаже има ли любов. Ако светлината е зелена, отпуснете се и просто се насладете! С Венера в Телец, следващите няколко седмици ще бъдат изпълнени със сетивни удоволствия. Забавете темпото и се отдайте на старомодния ритуал на ухажването. Излезте от месинджъра и се срещнете за не-виртуално питие. Изпратете ръчно написано любовно писмо. Планирайте гурме вечеря в задушевна обстановка. Или романтичен пикник сред природата.

чувствени дни

Венера в Телец има отношение и към парите. Инвестирайте в предмети, които попадат в категорията “практичен лукс” – ръчно изработени, висококачествени и с доживотна гаранция. За двойките, този цикъл на планетата на любовта е идеален за обсъждане на ценностите. От начина, по който харчите, до вашите етични убеждения – вижте доколко си пасвате.

В петък Марс също ще забави темпото, прехвърляйки се от закачливия и неспокоен знак Близнаци в домошара Рак. Дайте шанс на “доброто” момче или момиче да влезе в сърцето ви. След изминалите седем луди седмици, тази спокойна фаза ще ви позволи да асимилирате всичко, случило се от 1 април насам.

Ако имате идея за страничен бизнес, който можете да започнете от кухненската маса, сега получавате благословията на Марс! Рак управлява дейностите от вкъщи и желанието за по-голяма сигурност, включително в материално отношение. А Марс е господарят на новото начало. Така че действайте, без да отлагате повече!

Докато темпераментният Марс плава през водите на Рака, до 1 юли включително, положението може да става бурно от време на време. Хората ще бъдат раними и чувствителни, но може да не са особено директни относно своите емоции. Когато някой ви отвърне рязко „Добре съм!“, не приемайте думите му за чиста монета. Не е желателно да насилвате разговорите, когато напрежението сякаш може да се среже с нож. Но ако буреносните облаците са надвиснали, не ги оставяйте над главата си твърде дълго. По възможност, повдигнете темата на четири очи.

В неделя силното привличане може да стане всепоглъщащо, на тазгодишното пълнолуние в Скорпион. То зарежда въздуха с мистерия и съблазън. Ако усещате желанието за сливане с другия, време е да излезете на светло. Скорпионът търси истинска близост – не само физическа, но и душевна. Ако все още усещате несигурност във връзката си, през двете седмици след пълнолунието се усмелете да разкриете себе си, без задръжки и страхове. Независимо дали отношенията ще се закрепят или разпаднат, яснота, която ще получите, ще бъде освобождаваща.

Желая ви приятни чувствени дни!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.