идеи

13-19 АВГУСТ: АМБИЦИИ И РАЖДАНЕ НА ИДЕИ

За начало на тази седмица, ретроградният Марс се връща обратно в Козирог, припомняйки ни голямата амбициозност и желанието за успех. Планетата на физическата енергия ще се движи назад до 27 август. A в знака на упорития труд ще остане до 11 септември включително. През това време, възможно е в нас да се събуди стремеж към конкретни материални постижения. В Козирог, импулсивността на червената планета е значително забавена. Ставаме по-способни да се трудим дълго и старателно в името на целите си. Макар че сме в разгара на отпускарския сезон, в оставащите летни дни може да изпитаме съвестност към задълженията си.

Ако определена работа трябва да бъде свършена, добре е да си изградим стратегически план за действие. И да го следваме, докато приключим всичко успешно. Марс в Козирог не обича съкратените процедури и претупването. Да не забравяме също, че ретроградната фаза на всяка планета призовава към довършване на нещо от миналото. В случай че сме забатачили някоя важна задача, сега е моментът да си навием пружинката и да свършим работата качествено.

Във вторник, за трети и последен път Юпитер в Скорпион сключва тригон с Нептун в Риби. Такава рядка последователност от хармонични аспекти между тях в същата водна конфигурация няма да се повтори отново в близките 150 години! За да се възползваме от даровете на този момент, добре е съзнателно да потърсим връзка с висшия си Аз и фините измерения.

Най-малкото общо кратно между Юпитер и Нептун е духовността. А водните знаци отговарят за интуицията. В близките дни можем да очакваме значими прозрения, прилив на идеи и дори “факсове от космоса”, чийто смисъл да ни се струва неясен първоначално. Желателно е да ги запишем, за да можем да ги осмислим в последствие. С мистчния Нептун в уравнението, тези мисли могат да ни се струват като канализирани от друго измерение.

идеи

Препоръчителни дейности за близките дни са медитацията, писането, визуализацията, танците и всички форми на творчество. Възможно е също да доизбистрим идеи, които са ни се родили около 2 декември или 25 май миналата година, когато бяха предишните два тригона в същата конфигурация.

Но има и едно предупреждение – Юпитер е хедонист, а Нептун отговаря за злоупотребите с вредни субстанции. Тази седмица е препоръчително да избягваме препиването и прекаленото купонясване. По-добре да си направим детокс, да отидем на спа, на гонг баня или да се наспим, ако това ни е липсвало напоследък. Хубаво е също да обръщаме внимание на сънищата си – все пак, те са един от ценните канали за получаване на лични послания от фините светове.

Вълнуваща амбициозно-мистична седмица на всички!

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.