общуване

11-17 юни: Общуване, летни флиртове и блясък

В сряда вестоносецът Меркурий се прехвърля в емоционалния знак Рак, където ще остане до 29 юни включително. На преден план излиза сърдечното общуване с членовете на семейството и важните за вас хора. Кога за последно гостувахте на родителите си или се видяхте с приятели от детството си? До края на юни можете да наваксате с тези срещи. Рак има отношение към домашния уют и приготвената вкъщи храна, така че добра идея е да поканите гости у дома.

Отново в сряда ни очаква тазгодишното новолуние в Близнаци, което настъпва в 22:43 ч. Това е знакът на общуването, новите знания и контакти. Бъдете навън сред хората, разговаряйте и вижте какво ще ви донесе този обмен. А ако отдавна ви се иска да се запишете на някакъв курс сега е моментът – хем ще учите, хем ще срещнете нови хора, които могат да се превърнат във ваши приятели или сътрудници.

флиртове

В четвъртък Венера, планетата на любоват, влиза в Лъв – знака на влюбването. Нека летните флиртове започнат сега! Ако все още търсите своята половинка, не отказвайте поканите за срещи и партита – облечете новите си дрехи, направете си прическата и тръгвайте! 😉 Но не бързайте със сближаването и прекалената романтика – в петък Уран, планетата на личната свобода и внезапните обрати сключва напрегнат аспект с Венера. Просто се радвайте на преживяванията си, без да очаквате нищо конкретно.

Лъв отговаря също за способността да бъдем в светлината на прожекторите и да изявяваме себе си. По време на този бляскав цикъл добре е да поработите върху имиджа си, като можете дори да използвате професионална помощ от стилист или графичен дизайнер. Никой не печели от скромността ви, така че време е да заблестите!

Щастлива юнска седмица на всички!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.