10-16 ЮНИ: ВЕНЕРА В БЛИЗНАЦИ И ОЩЕ

Освен че Слънцето и Меркурий се движат през Близнаци, тази седмица в същия знак се прехвърля и Венера. Планетата на любовта ще остане тук до 3 юли включително, усилвайки не само способността да си партнирате с другите, но и да флиртувате. Не е изключено да усетите “пеперудите в стомаха” по време на социална активност, като среща с приятели или урок по танци. Друга опция е да се сблъскате с любовта по интелектуална линия – в книжарницата или по време на семинар. Насладата от разговора е нещото, което ще създава магията между хората. Подгответе се да сте добър събеседник – обогатете себе си културно с нови книги, изложби или информация за гостуващи изпълнители.

Венера в Близнаци

Ако сте в сериозна връзка, близнашкият цикъл на Венера може да бъде забавен не само в спалнята, но и извън нея. Заедно с половинката, планирайте срещи с приятели, кратки пътувания или нови занимания, които не сте опитвали досега. Освен това, работете върху умението си да слушате. Планетата на партньорствата в знака на комуникацията може да ви помогне не само да се изразявате по-добре, но и да чувате какво ви се казва, вместо да провеждате монолози. Пробвайте да повтаряте на глас последните думи на другия, връщайки топката в разговора, вместо да бързате да отговаряте. Когато хората се чувстват чути, те се чувстват обичани!

Слънце в опозиция с Юпитер

Във вторник приказливото Слънце в Близнаци прави опозиция към откровения Юпитер, който се движи назад в Стрелец. Да изкарате всичко навън или да си траете – това е въпросът. Но преди да говорите, проверете добре фактите, защото е възможно нещата да не са каквито изглеждат. Точно сега не се замесвайте в клюки и интриги. Същото важи и за сблъсъците на егота – някой наоколо може да се усети с напомпано самочувствие, което да доведе до размяна на реплики. Опитайте да останете незасегнати от това. А ако вие сте този с голямата уста, бъдете готови да подкрепите думите си с действия или си мълчете. Арогантността може да доведе до падение.

Марс в тригон с Нептун и в опозиция със Сатурн

За щастие, нанесените през седмицата щети ще могат да бъдат туширани в петък, когато Марс в Рак прави положителен аспект с Нептун в Риби. И двете планети са в състрадателини водни знаци, които улесняват изразяването на емоциите. Както и интуитивното разбиране на другия посредством езика на тялото. Същевременно, опозицията между действения Марс и консервативния Сатурн в Козирог изисква “да играете на сигурно”. Импулсивността понякога е забавна, но не и ако означава да развалите отношенията си с надеждни (макар и не толкова “вълнуващи”) хора.

Юпитер в квадрат с Нептун

В събота ретроградният Юпитер прави напрегнат аспект с Нептун, замъглявайки отново реалността. Това е вторият от трите квадрата между тези две планети през 2019-та. Първият беше на 12 януари, а последният ще е на 21 септември. Юпитер обича да преувеличава, а Нептун е небесният илюзионист. Рядката поредица от негативни аспекти между тях е един от виновниците за климата на недоверие и отричане през тази година. В края на седмицата може да усетите размиване или смекчаване на границите в отношенията. В някои случаи това не е толкова лошо и може да се окаже полезно, ако сте се държали твърде сурово. Но не стигайте до другата крайност. Не позволявайте на хората да злоупотребяват с вас.

Желая ви вълнуващи юнски дни! Каквото и да дойде, нека бъде добре дошло, за да се учите от него.

Мими 🙂

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на Astro Academy и Home Yoga

За да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Astro Academy ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.