януарски дни

ПЛАНЕТИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА: 22 – 28 ЯНУАРИ 2018

Миналата седмица родихме епичните си планове за годината под въздействието на новолунието в Козирог, а следващата седмица ни очаква първото лунно затъмнение/пълнолуние за 2018-та, на 31 януари в Лъв. То ще бъде силен енергиен момент за себеизява, но трябва да подготвим почвата за това. Така че тази седмица не ни остава друго, освен да работим тихо, кротко и методично за постигането на целите си. Във вторник и сряда Луната в Телец ще ни помогне – това е знакът, който обича планомерните действия и спокойния труд. А в четвъртък и петък, когато светилото ще се движи през Близнаци, дните са добри за екипна работа, срещи и разговори.

В събота темпераментният Марс ще излезе от врящия емоционален котел на Скорпиона и ще се прехвърли в приключенски настроения Стрелец, където ще остане до 17 март включително. След седем седмици на близки и интимни срещи сме готови да се върнем към света навън и да бъдем диви и свободни! Отворете картата и планирайте пътешествие до нова, интересна дестинация, огледайте цените на самолетните билети и проверете дали задграничният ви паспорт е валиден. С импулсивната червената планета в знака на пътешествията, като нищо можете да хванете пътя, преди да сте успели да премислите всички логистични детайли. (Поне проверете дали можете да отсъствате на тези дати, преди да купите билетите!)

През следващите седем седмици прилив на енергия ще имат и предприемачите – развитието може да се случи на бързи обороти сега. Но внимавайте да не надхвърлите значително предвидените разходи за стартиране на бизнеса. Когато Марс се вихри през Стрелец не винаги разбираме разликата между премерен риск и чист хазарт. Не правете скок в неизвестното със затворени очи. За да постигнете добри резултати, обърнете внимание на числата и фактите.

Готови ли сте за серума на истината? Всички ние бяхме доста по-сдържани и потайни докато Марс се движеше през Скорпион. Но в Стрелец, планетата на активните действия ще ни отвори устите. Опитайте да броите до 10 преди внезапно да кажете нещо и си проверявайте информацията преди да правите публични съобщения. Някой непремислен онлайн коментар може да се разпространи за минути, с неприятни последици. Живеем в нова епоха, в която всеки може да призовава към нещо през социалните медии – за добро или за лошо. Стрелецът управлява многообразието и през следващите седем седмици току-виж сме станали свидетели на изказвания свързани с расизъм и правата на имигрантите. Но от събота до 17 март важи правилото „всички сме заедно на тази лодка“. Така че вместо да се фокусираме върхи различията, по-добре е да търсим общото и допирните точки.

Успешни януарски дни на всички!
Мими

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“, основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на office@astroacademy.bg
А за да получавате седмичния хороскоп на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими тук: http://facebook.us9.list-manage.com/subscribe?u=262941daee298bdaa24ea3ad5&id=642010ebc9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.