трансформация

ПЛАНЕТИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА: 08 – 14 ЯНУАРИ 2018

Време е за трансформация и израстване. Този вторник Слънцето съвпада с Плутон, който управлява дълбините на човешката душа. Ако я карате леко и весело, време е да преминете на една по-серозна и духовна вълна. Плутон е пазител на нашите най-дълбоки тайни, но Слънцето има свойството да изкарва нещата на светло – ще ни бъде трудно да запазим тази информация заровена. А може би и не трябва. Според Карл Юнг, работата със сянката сочи пътя на сърцето. Във вторник опитайте да приемете демоните си, вместо да им обръщате гръб.

Не казвам, че трябва да позволите на вътрешния ви Дарт Вейдър да поеме командването, просто признайте, че той съществува във вас. Само когато отказваме да погледнем към своите тъмни страни, те неочаквано поемат контрола над нас. Освен това, дори най-просветените хора имат своето “тъмно минало”. В действителност, преминаването през тези по-мрачни моменти е част от духовното израстване. Имате ли нещо, да си признаете? Не чакайте другите да изровят истината, разкажете историята сами. Ще звучи много по-добре, идвайки директно от вас, отколкото от трета страна.

От положителна гледна точка, докосването между Слънцето и Плутон може да доведе до дълбоки духовни прозрения. Гледайте на този вторник като на ден за обръщане навътре към себе си. Себеанализът може да ви помогне да се освободите от някаква стара мъка, която таите в себе си. Готови ли сте да преобразите живота си? Комбинираното въздействие на животворното Слънце и алхимичния Плутон ще ви дадат нужната мотивация, за да се справите с предизвикателствата!

В четвъртък, Меркурий, планетата на ума влиза в Козирог, знака на стратегията и структурата, където ще остане до 31 януари. Прегледайте новогодишните си цели: вдигнахте ли летвата достатъчно високо, за да ви бъде интересно? Козирог е много амбициозен и докато Меркурий се движи в него, борбата с трудностите може да ви направи по-силни. Ключът към успеха е да сте отворени към допускането на грешки и да се учите от тях, вместо да се опитвате да направите всичко перфектно от раз.

Един от важните уроци на Козирога, Изпълнителния директор на зодиака, е да делегирате, вместо да правите всичко сами. Докато общителният Меркурий се движи през този знак, хората се превръщат в ценен “ресурс”. Започнете да набелязвате изискванията си за вашия екип-мечта (или мечтан партньор). Ясната представа за качествата, от които се нуждате (или не се нуждатете) е съществена част от процеса. Меркурий в Козирог ни напомня, че познаването на правилните хора е крачка по пътя към успеха. Прекарвайте повече време с изявени хора във вашия социален кръг или индустрията, в която работите. Дори да не сте готови за конкретни разговори, просто попивайте вибрациите им, в подготовка за евентуално изкачване към професионалния връх.

През уикенда, осигурете си възможност за дишане. В събота Венера прави квадратура (напрегнат аспект) със свободолюбивия Уран, а в неделя същото ще направи и Слънцето. Ще имате нужда от повече лично пространство. Може да се почувствате притиснати от нежелани ангажименти. За щастие, това усещане ще бъде краткотрайно, така че просто наблюдавайте реакциите си. Избгвайте крайните постъпки, за да не съжалявате след няколко дни. Не е нужно да клатите излишно лодката на иначе добре работеща връзка. Уран обича новото и разнообразието, и създава пространство за експерименти. Това може да бъде забавно, стига да знаете къде са границите, преди да поемете твърде голям риск. Ако проявата на воля не е сред силните ви страни, задръжте отворен чата с вашите най-доверени хора, които могат да ви разубедят преди да направите някоя глупост.

Успех с трансформациите и стремежа към върха!

Мими

За лична астро консултация с мен, вижте ТУК!

Мими Дончева, сертифициран астролог и йога инструктор
Основател на AstroAcademy.bg и HomeYoga.bg
За лична астро консултация с Мими, пишете на mimipetkova@abv.bg!
А за да получавате астро новини на своята поща, запишете се за бюлетина на Мими ТУК!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.