Запиши се за онлайн консултация с д-р Мариян Иванов!

Д-р Мариян Иванов е основател и собственик на Медицински център “Фитолек”. Той е специалист по вътрешни болести, хомеопатия, апи-, фито- и нутритерапия. Преподава хомеопатия в Европейска школа по клинична хомеопатия и в Медицински университет – София. Магистър e по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Освен това е акредитиран йога инструктор към международната организация Yoga Alliance.

Създател е на хранителните добавки с марката “Фитолек”, произвеждани за България във Франция. Създател е и на чайовете с лечебна насоченост от серията “Фитолек”, произвеждани от Българска чаена компания.

Автор е на редица книги и научни публикации. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков.

 

 

КАК СЕ ПРОВЕЖДАТ ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИТЕ?

  1. Заяви своята консултация на мейл tedimar35@yahoo.com
  2. Ще получиш подробен въпросник за твоето здравословно състояние, който трябва да попълниш и върнеш обратно, придружен от твоя медицинска документация, ако имаш такава (напр. проведени изследвания, амбулаторен лист от преглед със специалист, епикриза и др.).
  3. След разглеждане на предоставената информацията, д-р Иванов ще ти състави индивидуална оздравителна програма, която ще получиш в писмен вид.
  4. Ако имаш въпроси по съдържанието на твоята програма или нейното прилагане, можеш да се свържеш с д-р Иванов по телефона за уточнения.
  5. Заплащането на консултацията се извършва по банков път – заедно с програмата, ще получиш на мейла си детайли за превода.

 

Предимства на този тип консултация:

– Достъп от всяко място на България и света до един от водещите български специалист в областта на холистичната медицина;

– Спестява време, нерви и пари, като избягваш пътуването и неприятното чакане пред кабинета;

– Не отнема от качеството на услугата, ако имаш точно поставена по надежден път диагноза (чрез консултации със съответните специалисти, проведени изследвания, епикриза от болнично лечение и др.). На базата на данните, с които разполага и в зависимост от твоите оплаквания, д-р Иванов ще назначи най-подходящото за теб индивидуално лечение, стимулиращо твоя оздравителен потенциал;

– Позволява на лекаря в удобно за него време, да анализира цялата предоставена информация и ако е нужно – да направи справка в специализираната литература или с колега;

– Прави възможно, след изготвянето на твоята лечебна програма, да я получиш в ясен писмен вид;

– Ако възникнат въпроси, свързани със съдържанието на оздравителната програма или с нейното прилагане, можеш да ги зададеш по телефона и да получиш необходимия съвет; 

 Гарантира анонимност – никой няма да те види в здравно заведение и няма да знае, че имаш здравословен проблем, а медицинският специалист, гарантира конфиденциалността на получената информация.

 

ЦЕНОВИ УСЛОВИЯ:

  • Първичен преглед и съставяне на индивидуална, холистична, профилактично-оздравителна програма 80 лв.

За пациенти с  ВИП карта – 70 лв.

  • Пореден преглед и съставяне на индивидуална, холистична, профилактично-оздравителна програма – 50 лв.

За пациенти с ВИП карта – 40 лв.

 

ВИП карта ползват:

– Пациенти с повече от 5 посещения в МЦ “Фитолек” или повече от 5 онлайн консултации;

– Двама или повече членове от едно семейство, които посещават МЦ “Фитолек” или се ползват онлайн консултациите с д-р Иванов; 

– Лекари и техните семейства;

– Абонати на Home Yoga – онлайн йога студио;

– Хора, посещаващи йога практиките на д-р Мариян Иванов в Ориндж фитнес (мол Парадайс, София); 

– Хора, посещаващи йога ваканциите, организираните съвместно от д-р Мариян Иванов и Мими Дончева.

 

NB! Когато един пациент не е правил консултация с д-р Иванов повече от 2 години, прегледът се приема за първичен.

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

Запиши се за нашия бюлетин и

Вземи безплатно

наръчник "ЙОГА У ДОМА В 5 ЛЕСНИ СТЪПКИ"